Libnet.ro
UNICEF

05:30

Curtea Constitutionala discuta luni sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

România Liberă România Liberă,
Curtea Constitutionala discuta luni sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Curtea Constitutionala discuta luni sesizarea PNL cu privire la neconstitutionalitatea bugetului de stat pe 2015, printre motivele invocate fiind lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala dezbate luni sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Curtea Constitutionala discuta luni sesizarea PNL cu privire la neconstitutionalitatea bugetului de stat pe 2015, printre motivele invocate fiind lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie, anunta Mediafax. Parlamentarii PNL au sesizat in 22 decembrie Curtea Constitutionala cu privire la legea bugetului de stat pe 2015, la o zi dupa ce a fost adoptata de Parlament, cu 339 de voturi pentru si 141 impotriva.

Curtea Constitutionala discuta luni sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Luni se intorc la munca guvernantii, dar si judecatorii Curtii Constitutionale, care dezbat contestatia PNL pe Buget. Zi cu emotii pentru Guvern, dar si pentru Parlament. Daca CCR admite contestatia PNL,.

CCR discuta luni sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea bugetului

Curtea Constitutionala discuta luni sesizarea PNL cu privire la neconstitutionalitatea bugetului de stat pe 2015, printre motivele invocate fiind lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )