Libnet.ro
UNICEF

05:00

Curtea Constitutionala: Masura controlului judiciar este neconstitutionala. Decizia este definitiva

B1 B1,
Curtea Constitutionala: Masura controlului judiciar este neconstitutionala. Decizia este definitiva

Curtea Constitutioanla a decis, joi, ca masura controlului judiciar este neconstitutionala. CCR sustine ca nu este prevazuta durata de aplicare a controlului judiciar. Curtea Constitutionala, cu. continuă pe B1

Curtea Constitutionala. Masura controlului judiciar este neconstitutionala. Cine scapa de anchete

Judecatorii Curtii Constitutionale au stabilit joi ca masura preventiva a controlului judiciar, prevazuta in noul Cod Penal, este neconstitutionala. Conform judecatorilor, aceasta dispozitie incalca drepturi si libertati fundamentale ale omului. Printre persoanele fata de care s-a dispus aceasta masura se numara deputatii Ion Dinita si Catalin Teodorescu, dar si primarul municipiului Constanta, Radu Mazare.

CCR: Masura controlului judiciar este neconstitutionala, pentru ca nu prevede un termen limita

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis astazi ca masurile preventive ale controlului judiciar si ale controlului judiciar pe cautiune sunt neconstitutionale, intrucat acestea nu au prevazute un termen limita pentru care pot fi impuse, astfel ca incalca drepturi fundamentale.

CCR: Masura controlului judiciar nu este constitutionala, pentru ca nu este prevazuta durata ei de aplicare

Masura preventiva a controlului judiciar nu este constitutionala, intrucat nu este prevazuta durata pentru care poate fi dispusa, anunta Curtea Constutionala, intr-un comunicat de presa.

Masura controlului judiciar, neconstitutionala. Decizia a fost data de Curtea Constitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale au stabilit joi ca masura preventiva a controlului judiciar, prevazuta in noul Cod Penal, este neconstitutionala. Conform judecatorilor, aceasta dispozitie incalca drepturi si libertati fundamentale ale omului.

Curtea Constitutionala: Normele de impunere a controlului judiciar pe perioade nelimitate, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a declarat drept neconstitutionale normele de procedura penala care dau posibilitatea organelor judiciare de a dispune masurile preventive ale controlului judiciar si ale controlului judiciar pe cautiune pentru perioade nelimitate, anunta Agerpres.

Republica Moldova: Partidul Comunistilor va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala

Vladimir Voronin a anuntat marti ca partidul pe care il conduce, Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM), va contesta rezultatul alegerilor de duminica la Curtea Constitutionala. Vom reveni cu amanunte.

Conducerea Parlamentului intreaba Curtea Constitutionala cand poate depune juramantul Iohannis

Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis marti sa solicite Curtii Constitutionale un punct de vedere cu privire la momentul la care presedintele ales, Klaus Iohannis, poate depune juramantul in plenul Parlamentului, pentru a-si incepe mandatul. Decizia Birourilor Permanente a fost anuntata de vicepresedintele Senatului, Cristian Dumitrescu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )