Libnet.ro
UNICEF

20:00

Curtea Suprema din SUA: injuraturile sunt constitutionale Procesul care a dus la acest verdict

B1 B1,
Curtea Suprema din SUA: injuraturile sunt constitutionale Procesul care a dus la acest verdict

Curtea Suprema din Statele Unite i-a dat castig de cauza lui Erik Brunetti, creatorul brandului vestimentar FUCT, pe care autoritatile americane au refuzat sa il inscrie in registrul marcilor pe motiv c. continuă pe B1

Guvernul, obligat de Curtea Suprema sa vanda pana in 8% din actiunile Petrom catre salariati, la pretul de acum 15 ani Reactia lui Tariceanu

Curtea Suprema a decis ca Executivul trebuie sa vanda actiuni ale OMV Petrom, pana in limita de 8% din capitalul social, la acelasi pret din momentul privatizarii. Atunci, in 2004, pretul platit de OMV a.

MINISTRUL MUNCII, IN LEGATURA CU FETITA ADOPTATA DE O FAMILIE DIN SUA: Ambasadorul Klemm m-a asigurat de colaborarea sa

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat, astazi, ca a avut o discutie telefonica cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, care l-a asigurat de toata colaborarea sa pentru a verifica starea copilului adoptat de familia de romani din SUA, urmand ca luni sa se vada cu acesta pentru a clarifica situatia.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei date in adoptie unei familii din SUA

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Imagini SOCANTE! Minora ridicata cu FORTA de politie de la familia care a crescut-o, pentru a fi data in adoptie unui cuplu din SUA: Ne-a spus ca sunt mari presiuni de la Ambasada si din partea ministrului Muncii de atunci, Olguta Vasilescu (VIDEO)

Imagini sfasietoare intr-o gospodarie din judetul Mehedinti! O fetita de 8 ani a fost luata cu forta de politisti de langa familia care a crescut-o ani de zile ca sa fie trimisa in SUA, la o alta.

Tatal adoptiv din SUA al Sorinei: A fost diagnosticata de trei ori cu malnutritie

Tatal adoptiv din America al fetitei de noua ani abuzate de autoritati a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 faptul ca micuta ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutritie. Omul spune ca a facut.

Reglementarile stricte din domeniul energiei: sunt acestea menite sa impiedice dezvoltarea sectorului?

Ministerul Energiei din Romaniei si-a prezentat in dezbatere publica proiectul de ordonanta privind securizarea aprovizionarii cu gaze naturale in cazul epuizarii zacamintelor sau a expirarii contractelor de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )