Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cutitarul din Centrul Vechi a fost prins de politisti: Suspectul a fost cautat mai bine de o luna (VIDEO)

B1 B1,
Cutitarul din Centrul Vechi a fost prins de politisti: Suspectul a fost cautat mai bine de o luna (VIDEO)

Cutitarul din Centrul Vechi, pe numele sau, Catalin Serban, a fost prins de politisti dupa ce a fost cautat mai bine de o luna, informeaza B1 TV. Barbatul a fost prins intr-o tara europeana. Din primele. continuă pe B1

Cutitarul din Centrul Vechi, prins in Spania

Tanarul suspectat ca, la jumatatea lunii mai, a injunghiat un barbat in Centrul Vechi al Capitalei, in urma unui conflict spontan, a fost prins in Spania, pe Aeroprotul din Madrid, potrivit unor oficiali din Politia Romana.

Al doilea atacator din Centrul Vechi a fost prins

Al doilea atacator din incidentul din Centrul Vechi a fost prins pe aeroportul din Madrid, conform Politiei Romane. Barbatul a fost prins cand incerca sa plece intr-o cursa de pe Aeroportul International.

Tanarul dat in urmarire dupa ce a injunghiat un barbat in Centrul Vechi a fost retinut pe un aeroport din Spania

Tanarul care, in urma cu mai bine de o luna, a injunghiat un barbat pe strada, in Centrul Vechi al Capitalei, in urma unui conflict spontan, a fost retinut pe un aeroport din Spania, anunta B1 Tv. Barbatul era dat in urmarire internationala dupa ce a injunghiat un alt tanar, in urma cu o luna, la intersectia strazilor Selari si Lipscani din Bucuresti. El a fost identificat datorita imaginilor inregistrate de camerele video din zona incidentului si declaratiilor martorilor.

Tanarul acuzat ca a injunghiat un barbat in Centrul Vechi, prins in Spania

Tanarul suspectat ca, la jumatatea lunii mai, a injunghiat un barbat in Centrul Vechi al Capitalei, in urma unui conflict spontan, a fost prins in Spania, pe Aeroprotul din Madrid. Catalin Serban, care era cautat pentru pentru tentativa de omor, a fost prins chiar cand incerca sa paraseasca Spania.

Un medic chirurg a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 500 de euro

Un medic chirurg din Arad, Celus Ciobanu, a fost prins in flagrant in timp ce primea mita suma de 500 de euro pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. Acesta a fost prins de catre Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie D. ) - Serviciul Judetean Anticoruptie S. ) Arad, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad.

Timisoara: Trei tineri, suspectati de furtul a trei busturi din bronz, au fost retinuti de politisti si dusi la audieri

Trei tineri, suspectati ca ar fi furat busturile din bronz ale lui Victor Babes, Aurel Candea si Emanuil Ungureanu, amplasate, amplasate in Timisoara, au fost prinsi, miercuri seara, de politisti, ei fiind.

Un barbat si o femeie din Brasov au fost arestati pentru tentativa de viol si trafic de minori

Un barbat si o femeie din Brasov au fost arestati pentru tentativa de viol, respectiv trafic de minori, informeaza Mediafax. Femeia a recrutat cinci adolescente, carora le-a spus ca le angajeaza pentru a face.

Trei busturi din bronz au fost furate, in Timisoara. Suspectii, dusi la audieri

Trei tineri suspectati ca au furat trei busturi din bronz, din Timisoara, au fost prinsi miercuri seara si dusi la audieri.

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )