Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cutremur de 6,4 grade in Taiwan, cu cel putin 14 morti. Bilantul ranitilor si al stricaciunilor

România Liberă România Liberă,
Cutremur de 6,4 grade in Taiwan, cu cel putin 14 morti. Bilantul ranitilor si al stricaciunilor

UPDATE2:Cel putin 14 morti,475 de raniti in urma seismului din Taiwan;100 de persoane sunt disparute . continuă pe România Liberă

Cutremurul din Taiwan: cel putin 11 morti si 475 de raniti; 400.000 de oameni, fara apa

Cutremurul din Taiwan. Cel putin 11 oameni, inclusiv o fetita de zece zile, au murit, iar alti 475 au fost raniti in urma cutremurului de 6,4 grade produs in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, anunta autoritatile locale,.

UPDATE2:Cel putin 14 morti,475 de raniti in urma seismului din Taiwan;100 de persoane sunt disparute

UPDATE2:Cel putin 14 morti,475 de raniti in urma seismului din Taiwan;100 de persoane sunt disparute .

VIDEO. Cutremur puternic in Taiwan: cel putin cinci morti si peste 300 de raniti

Un seism puternic cu magnitudinea de 6,4 grade a facut cel putin cinci morti si peste 300 de raniti in sudul Taiwanului.

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 Richter in Taiwan. Cel putin trei morti si 115 raniti in urma prabusirii mai multor cladiri

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 grade a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala. Cel putin trei persoane au murit si 115 au fost ranite in urma dezastrului, iar operatiunile de salvare continua peste noapte in Tainan.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 6,4 Richter in Taiwan. Cel putin cinci morti si 115 raniti in urma prabusirii mai multor cladiri

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 grade a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala. Cel putin cinci persoane au murit si peste 115 au fost ranite in urma dezastrului, iar operatiunile de salvare continua peste noapte in Tainan.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 6,4 Richter in Taiwan. Cel putin 7 morti si 115 raniti in urma prabusirii mai multor cladiri

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala. Cel putin sapte persoane au murit si peste 115 au fost ranite in urma dezastrului, iar operatiunile de salvare continua peste noapte in Tainan.

Cel putin 37 de morti dupa ce un autocar a cazut de pe un pod intr-un rau, in India

Cel putin 37 de persoane au murit vineri, in vestul Indiei, dupa ce un autocar a cazut de pe un pod intr-un rau, anunta autoritatile regionale, citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

Atac armat intr-un club in SUA: cel putin un mort si 7 raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte sapte au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-un club de noapte din orasul Tampa, situat in statul american Florida, anunta politia regionala, potrivit Fox News.

Cel putin cinci morti in urma unei avalanse produse in Alpii austrieci

Cel putin cinci turisti au murit, iar alti 13 au fost raniti in urma unei avalanse de zapada care a avut loc sambata in Alpii austrieci, in apropierea frontierei cu Italia, relateaza TGcom.

Cel putin cinci morti in urma unei avalanse produse in Alpii austrieci

Cel putin cinci turisti au murit, iar alti 13 au fost raniti in urma unei avalanse de zapada care a avut loc sambata in Alpii austrieci, in apropierea frontierei cu Italia, relateaza TGcom. Mediaset. it.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )