Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter in Vrancea

Hotnews Hotnews,
 Cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 22. 29, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 99 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). continuă pe Hotnews

Cutemur in Vrancea.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 22. 29, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 99 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), citat de Mediafax. Seismul a avut epicentrul in judetul Vrancea, la 36 de kilometri de Covasna, 46 de kilometri de Focsani si 47 de kilometri de Targu Secuiesc. Cel mai mare cutremur, ca magnitudine, produs anul acesta in zona seismica Vrancea a avut 4,7 grade si a fost inregistrat .

Cutremur nou in zona Vrancea.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 15. 11, in zona seismica Vrancea, avand epicentrul in judetul Buzau, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Seismul s-a produs la o adancime de 86 de kilometri si a avut intensitatea I in zona epicentrala. Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna 42 de kilometri), Ramnicu Sarat 46 de kilometri), Focsani 52 de kilometri), Buzau 54 de kilometri) si Targu .

Cutremur de 3,5 grade in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 15. 11, in zona seismica Vrancea, cu epicentrul in judetul Buzau, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Joi au avut loc doua cutremure, unul de 4,7 grade pe scara Richter si altul mai mic, de 3,2 grade.

Cutremur de 2,9 grade in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs luni, la ora 22. 29, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 99 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Seismul a avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )