Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMUR DE PROPORTII in urma cu putin timp: Mai multe cladiri au fost avariate. 20 de zboruri sunt afectate

B1 B1,
CUTREMUR DE PROPORTII in urma cu putin timp: Mai multe cladiri au fost avariate. 20 de zboruri sunt afectate

Un cutremur de magnitudine 7 s-a produs vineri in statul american Alaska, informeaza Agerpres, citand agentia EFE. Seismul a avut loc la ora 17. 28 GMT, la 13 kilometri de Anchorage, localitate unde traiesc . continuă pe B1

CUTREMUR DE PROPORTII in urma cu putin timp: Mai multe cladiri au fost avariate. 20 de zboruri sunt afectate (VIDEO)

Un cutremur de magnitudine 7 s-a produs vineri in statul american Alaska, informeaza Agerpres, citand agentia EFE. Seismul a avut loc la ora 17. 28 GMT, la 13 kilometri de Anchorage, localitate unde traiesc .

Cutremur PUTERNIC in urma cu putin timp: Romania, din nou in alerta!

Romania a fost din nou zguduita de un cutremur, joi dimineata. Potrivit, INFPseismul a avut loc la ora 06,15, avand epicentrul injudetul Buzau, o magnitudine de3. 7,si la oadancime.

Cutremur PUTERNIC in urma cu putin timp! E STARE DE ALERTA! Sunt asteptate REPLICI

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 a avut loc in aceasta dimineata, in apropiere de Mexic. Seismul a avut loc la 359 km fata de Puerto Vallarta, Jalisco din Mexic, potrivit U. Geological.

Luminitele de Craciun vor fi aprinse vineri seara n Capitala / Vor fi 9 milioane de beculete, cu 6 milioane mai multe fata de anii trecuti

Luminitele de Craciun vor fi aprinse vineri seara in Capitala, unde vor fi 9 milioane de beculete, cu 6 milioane mai multe fata de anii trecuti. Luminitele au costat cel putin 6 milioane de lei. Tot vineri seara, in Piata Constitutiei va fi deschis Targul de Craciun. Vineri, de la ora 19. 00, se vor aprinde luminitele de Craciun in Bucuresti.

Mai multe trenuri au fost blocate in Brasov. O sina s-a fisurat din cauza gerului

Vremea rea face ravagii in tara. Vineri dimineata, traficul feroviar a fost intrerupt in judetul Brasov, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza gerului. Mai multe trenuri de calatori au fost oprite in.

Mircea Badea: Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui Dragnea data afara. Preferata lui Iohannis data afara

Mircea Badea a reactionat la vestea ca judecatoarea Livia Stanciu a fost data afara de la Institutul National al Magistraturii. Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui.

Mircea Badea: Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui Dragnea, data afara. Preferata lui Iohannis, data afara

Mircea Badea a reactionat la vestea ca judecatoarea Livia Stanciu a fost data afara de la Institutul National al Magistraturii. Exista mai multe titluri valabile pentru aceasta stire: judecatoarea lui.

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, acuza mai multe site-uri de stiri ca au publicat informatii false despre o presupusa audiere a sa la DNA

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, acuza mai multe site-uri de stiri ca au publicat informatii false despre o presupusa audiere a sa la DNA, in cadrul careia le-ar fi spus procurorilor ca PSD urmeaza s?.

Andreea ESCA, surprinsa in IMAGINILE ANULUI: Totul s-a intamplat dupa mai multe ore de SUFERINTA... (FOTO)

Andreea Esca reuseste sa imbine munca cu distractia si dedica de fiecare data timp prietenilor ei. Stirista si-a invitat la masa cei mai buni prieteni si, pentru ca totul sa iasa bine, a decis sa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2035 seconds )