Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un cutremur puternic a avut loc in Chile

Antena3 Antena3,
Un cutremur puternic a avut loc in Chile

Un seism de 6,1 s-a produs duminica in largul coastelor de nord-est ale statului Chile, relateaza AFP. Seismul a avut loc in mare, la o adancime de sase kilometri, iar epicentrul acestuia a fost localizat la o dist. continuă pe Antena3

Cameron: Referendumul din Crimeea a avut loc sub amenintarea Kalasnikovului.

Premierul britanic David Cameron a avertizat, vineri, Kremlinul ca Rusia s-ar putea confrunta cu consecinte grave daca va trimite trupe in estul Ucrainei dupa referendumul din Crimeea, informeaza Reuters, conform Mediafax. Citeste si: Comisia de la Venetia: Referendumul pentru alipirea Crimeei la Rusia, neconstitutional De cand ne-am intalnit ultima data in cadrul Consiliului European), un referendum fals si ilegal a avut loc sub amenintarea Kalasnikovului, iar Rusia a dorit anexarea .

Presedintele interimar egiptean a cerut anchetarea carnagiului care a avut loc pe 14 august

Presedintele interimar egiptean Adly Mansour a cerut miercuri Ministerului Justitiei sa deschida o ancheta asupra evenimentelor care au avut loc pe 14 august, la Cairo, cand o operatiune de dispersare cu forta a unei importante reuniuni islamiste a provocat moartea a sute de persoane, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )