Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremurul din Nepal: 7.000 de morti si 14.000 de raniti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cutremurul din Nepal: 7.000 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in urma cu o saptamana a ajuns la 7. 040 de morti si 14. 398 de raniti, a anuntat sambata seara Centrul operatiunii nationale de urgenta, relateaza CNN. continuă pe Wall-Street Ro

Cutremurul din Nepal: Alti doi copii au fost salvati, dupa cinci zile de la seism

Doi copii au fost gasiti in viata, dupa cinci zile, de la cutremurul din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti, timp in care au stat sub daramaturi, scrie editorul Nepal Times Kunda Dixit, pe Twitter.

Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel

Cutremurul din Nepal a cauzat moartea a mii de persoane, distrugand in acelasi timp o parte importanta din infrastructura tarii. Acum, autoritatile chineze si cele americane se contrazic in legatura cu intensitatea acestuia. Un cutremur de 4grade pe scara Richter nu este doar de doua ori mai puternic decat unul de doua grade. Dupa cum [] Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Miracol dupa cutremurul din Nepal: Un bebelus de patru luni a fost gasit in viata la 22 de ore dupa seism

Dupa cutremurul devastator din Nepal, se intampla si miracole. Un bebelus de numai patru luni a fost gasit in viata la mai bine de 22 de ore dupa sesism, informeaza B1 TV. Bebelusul era ingropat sub zeci.

Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

Echipele de salvare din Nepal au gasit, joi, sub daramaturile unei case prabusite la Kathmandu, un adolescent de 15 ani inca in viata, relateaza The Independent. Numit pe Twitter baiatul minune,.

Cutremurul din Nepal: 6.200 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a ajuns la 6. 200 de morti, iar aproape 14. 000 de oameni au fost raniti, anunta autoritatile statale, potrivit Mediafax .

Nicio sansa de a mai gasi supravietuitori, dupa cutremurul din Nepal. Ultimul bilant: peste 6.600 de morti si 14.000 de raniti

Guvernul nepalez a exclus sambata orice posibilitate de a mai gasi supravietuitori la o saptamana dupa cutremurul care s-a soldat cu 6. 621 de morti, potrivit celui mai recent bilant oficial. A trecut o.

Bilantul victimelor din Nepal a ajuns la 5844 de morti

Bilantul seismului devastator din Nepal a ajuns la 5844 de morti, potrivit unor informatii comunicate de unitatea de gestiune a catastrofelor din cadrul Ministerului de Interne al tarii. Peste 11000 de oameni au.

Nou bilant al cutremurului din Nepal: Peste 7.000 de morti

Numarul victimelor cutremurului din Nepal a crescut din nou,ajungand la 7. 040 de morti si peste 14. 000 de raniti, a anuntat duminica Centrul national nepalez pentru situatii de urgenta, care atentioneaza ca aceste cifre ar putea creste in continuare, transmite AFP, conform Agerpres.

Un batran de 101 ani, salvat miraculos de sub daramaturile casei la o saptamana dupa cutremurul din Nepal

Cand nimeni nu se mai astepta sa gaseasca supravietuitori, la o saptamana dupa devastatorul cutremur de 7,9 din Nepal, minune: echipele de salvare au extras un barbat de 101 ani de sub daramaturile casei sale. Alte trei persoane, doua femei si un barbat au mai fost gasite in viata, duminica.

O mie de europeni dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal

Aproape 1000 de cetateni ai statelor UE au fost dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal. Asta pentru ca nu au putut fi contactati pana acum. Majoritatea acestora sunt alpinisti. Nu stim unde se afla.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )