Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nicio sansa de a mai gasi supravietuitori, dupa cutremurul din Nepal. Ultimul bilant: peste 6.600 de morti si 14.000 de raniti

Antena3 Antena3,
Nicio sansa de a mai gasi supravietuitori, dupa cutremurul din Nepal. Ultimul bilant: peste 6.600 de morti si 14.000 de raniti

Guvernul nepalez a exclus sambata orice posibilitate de a mai gasi supravietuitori la o saptamana dupa cutremurul care s-a soldat cu 6. 621 de morti, potrivit celui mai recent bilant oficial. A trecut o. continuă pe Antena3

Miracol dupa cutremurul din Nepal: Un bebelus de patru luni a fost gasit in viata la 22 de ore dupa seism

Dupa cutremurul devastator din Nepal, se intampla si miracole. Un bebelus de numai patru luni a fost gasit in viata la mai bine de 22 de ore dupa sesism, informeaza B1 TV. Bebelusul era ingropat sub zeci.

Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

Echipele de salvare din Nepal au gasit, joi, sub daramaturile unei case prabusite la Kathmandu, un adolescent de 15 ani inca in viata, relateaza The Independent. Numit pe Twitter baiatul minune,.

Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel

Cutremurul din Nepal a cauzat moartea a mii de persoane, distrugand in acelasi timp o parte importanta din infrastructura tarii. Acum, autoritatile chineze si cele americane se contrazic in legatura cu intensitatea acestuia. Un cutremur de 4grade pe scara Richter nu este doar de doua ori mai puternic decat unul de doua grade. Dupa cum [] Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cutremurul din Nepal: Alti doi copii au fost salvati, dupa cinci zile de la seism

Doi copii au fost gasiti in viata, dupa cinci zile, de la cutremurul din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti, timp in care au stat sub daramaturi, scrie editorul Nepal Times Kunda Dixit, pe Twitter.

Guvernul trimite un ajutor de urgenta de 50.000 de dolari in Nepal, dupa cutremurul devastator. Hotararea urmeaza sa se ia in urmatoarea sedinta

Guvernul a discutat si a aprobat de principiu, in sedinta de miercuri, acordarea unui ajutor de urgenta in valoare de 50. 000 de dolari catre Nepal, dupa cutremurul devastator care a facut mii de victime si a.

Cutremurul din Nepal. Autoritatile nu se mai asteapta sa gaseasca supravietuitori, la o saptamana de la seismul devastator

Guvernul nepalez a exclus sambata orice posibilitate de a mai gasi supravietuitori la o saptamana dupa cutremurul care s-a soldat cu 6. 621 de morti, potrivit celui mai recent bilant oficial. Astazi s-au inregistrat noi replici.

Cutremurul din Nepal a deplasat orasul Kathmandu cu trei metri. inaltimea Muntelui Everest nu a fost afectata (VIDEO)

Cutremurul de 7,8 magnitudine, care a facut sambata ravagii in Nepal, a deplasat orasul Kathmandu cu mai multi metri catre sud, dar inaltimea muntelui Everest, din fericire, a ramas neschimbata, scrie The.

Steaua, invinsa de Targu Mures si la baschet, dupa esecul din Liga I

Echipa de baschet masculin BC Mures conduce Steaua CSM Eximbank cu scorul de 2-0, dupa ce muresenii au castigat si a doua partida din intalnirea care conteaza pentru semifinalele Ligii Nationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )