Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nou bilant al cutremurului din Nepal: Peste 7.000 de morti

România Liberă România Liberă,
Nou bilant al cutremurului din Nepal: Peste 7.000 de morti

Numarul victimelor cutremurului din Nepal a crescut din nou,ajungand la 7. 040 de morti si peste 14. 000 de raniti, a anuntat duminica Centrul national nepalez pentru situatii de urgenta, care atentioneaza ca aceste cifre ar putea creste in continuare, transmite AFP, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO. Camerele de supraveghere au surprins prabusirea unui monument in timpul cutremurului din Nepal

Inregistrarea video, difuzata de Reuters, surprinde momentul producerii cutremurului.

Bilantul victimelor din Nepal a ajuns la 5844 de morti

Bilantul seismului devastator din Nepal a ajuns la 5844 de morti, potrivit unor informatii comunicate de unitatea de gestiune a catastrofelor din cadrul Ministerului de Interne al tarii. Peste 11000 de oameni au.

Cutremurul din Nepal: 7.000 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in urma cu o saptamana a ajuns la 7. 040 de morti si 14. 398 de raniti, a anuntat sambata seara Centrul operatiunii nationale de urgenta, relateaza CNN.

Cutremurul din Nepal: Alti doi copii au fost salvati, dupa cinci zile de la seism

Doi copii au fost gasiti in viata, dupa cinci zile, de la cutremurul din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti, timp in care au stat sub daramaturi, scrie editorul Nepal Times Kunda Dixit, pe Twitter.

Cutremurul din Nepal: 6.200 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a ajuns la 6. 200 de morti, iar aproape 14. 000 de oameni au fost raniti, anunta autoritatile statale, potrivit Mediafax .

Situatie dramatica in Nepal. Peste o mie de cetateni europeni, de negasit

Peste o mie de cetateni ai statelor din Uniunea Europene, in majoritatea alpinisti, nu au putut fi contactati in urma cutremurelor din Nepal, fiind considerati disparuti, anunta Misiunea UE in Katmandu.

O mie de europeni dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal

Aproape 1000 de cetateni ai statelor UE au fost dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal. Asta pentru ca nu au putut fi contactati pana acum. Majoritatea acestora sunt alpinisti. Nu stim unde se afla.

Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel

Cutremurul din Nepal a cauzat moartea a mii de persoane, distrugand in acelasi timp o parte importanta din infrastructura tarii. Acum, autoritatile chineze si cele americane se contrazic in legatura cu intensitatea acestuia. Un cutremur de 4grade pe scara Richter nu este doar de doua ori mai puternic decat unul de doua grade. Dupa cum [] Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

1.000 de europeni sunt dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal

Aproximativ 1. 000 de cetateni ai statelor Uniunii Europene nu au putut fi contactati in urma cutremurelor din Nepal, fiind considerati disparuti, anunta Misiunea UE in Katmandu.

Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

Echipele de salvare din Nepal au gasit, joi, sub daramaturile unei case prabusite la Kathmandu, un adolescent de 15 ani inca in viata, relateaza The Independent. Numit pe Twitter baiatul minune,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )