Libnet.ro
UNICEF

01:06

Daca trei parlamentari incalca Legea antifumat, se dizolva Legislativul

Antena3 Antena3,
Daca trei parlamentari incalca Legea antifumat, se dizolva Legislativul

Deputatul Daniel Fenechiu, adversat al Legii antifumat, scrie pe Facebook, ironic, ca, potrivit actualelor reglementari, daca trei parlamentari sunt prinsi fumand in Parlament, se poate ajunge la. continuă pe Antena3

IGSU: Nu parati fumatorii la 112! Unde facem sesizari impotriva celor care incalca legea

Contraventiile ce privesc Legea antifumat nu se anunta la 112! Reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta le recomanda celor care vor sa faca fapte bune si sa-i denunte pe cei care fumeaza in spatiile nepermise sa trimita sesizari catre Politia Locala sau catre structurile Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta, Politiei Romane, Jandarmeriei Romane si ale Politiei de Frontiera.

Legea antifumat a intrat in vigoare, iar imaginatia romanilor a luat-o razna: Cum sa mananci aproape gratis la restaurant

Legea antifumat a intrat in vigoare, iar imaginatia romanilor a luat-o razna. incepand de azi, fumatorii nu vor mai putea sa-si aprinda tigara in restaurant, in bar, in .

Guvernul a pregatit un ghid de informare cu privire la legea antifumat

Premierul Dacian Ciolos a anuntat astazi ca Executivul a pregatit un ghid de informare care explica modul in care se aplica legea antifumat si care poate fi consultat de institutiile si companiile interesate.

REVISTA PRESEI. De azi e valabila legea antifumat. Nimeni nu stie cum se aplica

Ziarele de miercuri avertizeaza ca intra in vigoare legea antifumat, dar nici autoritatile, nici localurile nu stiu cum s-o aplice.

Veste buna pentru fumatori. Legea antifumat ar putea fi schimbata

Legea antifumat ar putea fi schimbata. Deputatul Daniel Fenechiu a depus in Parlament, un proiect de modificare a legii care prevede amenajarea unor locuri speciale destinate fumatului, precum si.

Subiectele Zilei: Legea antifumat se aplica dupa ureche. Aurelia Cristea: Normele de aplicare a legii vor fi anuntate miercuri; Cazul bebelusilor din Arges. Angajati ai firmei Bradet, depistati cu E.coli; Ce s-a ales de masinile lui Ceausescu. De la cine

Cozi de trei ore ca sa scapi de un impozit De la 1 ianuarie 2016 a intrat in vigoare noul Cod Fiscal care a generat o serie de controverse. Una dintre acestea se refera la faptul ca. Reportaj: Cenaclul taranilor, cele 43 de suflete visatoare Am ajuns, asa cum stabilisem in prealabil cu gazdele mele, in ziua de joi, in satul prahovean Homoraciu.

Liviu Dragnea: Legea antifumat e prea restrictiva

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, si-a exprimat, intr-o conferinta de presa la Buzau, indoiala ca legea care interzice fumatul in spatiile publice va putea fi aplicata intocmai si a precizat ca aceasta este prea restrictiva, informeaza Mediafax.

Unde poti aprinde o tigara de astazi. Legea antifumat intra in vigoare pe 17 martie, in ce locuri este interzis sa fumezi

Autoritatile statului fac front comun impotriva fumatorilor. Politistii, inclusiv cei de frontiera, jandarmii si pompierii vor sta cu ochi pe cei care aprind tigarile. incepand cu data de 17 martie intra in vigoare Legea nr. 15/2016 prin care se interzice fumatul in toate spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, mijloacele de transport in comun, locurile de joaca pentru copii.

Legea antifumat se aplica dupa ureche. Aurelia Cristea: Normele de aplicare a legii vor fi anuntate miercuri

Legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise intra in vigoare miercuri, dar nimeni nu stie cum se va proceda, pentru ca autoritatile nu au elaborat inca normele de aplicare. Asta ii pune in mare incurcatura atat pe politisti, responsabili de controale si amenzi, cat si pe patronii de localuri, care nu stiu exact cum sa amenajeze spatiile pentru fumatori.

Unde pot fi reclamati fumatorii care incalca legea. 11% din incendiile de anul trecut au fost cauzate de tigari aruncate la intamplare

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Bacau avertizeaza ca incepand de joi, 17 martie, intra in vigoare legea prin care se interzice fumatul in toate spatiile publice inchise. Se recomanda celor care observa incalcarea legii sa nu sune la 112, destinat adevaratelor urgente. 11% din incendiile de anul trecut s-au datorat fumatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )