Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dacia va prezenta la salonul de la Paris noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV

Adevărul Adevărul,
Dacia va prezenta la salonul de la Paris noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV

Dacia intra in normalitate. La patru ani de la debutul noilor generatii Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, constructorul de la Mioveni va prezenta la Salonul de la Paris o restilizare a gamei. Este vorba despre un facelift firesc primit de orice model la jumatatea carierei. Modificarile sunt atat estetice cat si de echipare. continuă pe Adevărul

PRIMELE IMAGINI OFICIALE. Dacia va prezenta la salonul de la Paris noua gama Sandero si Logan

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, Dacia isi surprinde clientii cu o restilizare ce mizeaza in egala masura pe design, confort si tehnologie.

DACIA dezvaluie noile sale modele Sandero,Sandero Stepway, Logan si Logan MCV

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, Dacia isi surprinde clientii cu o restilizare ce mizeaza in egala masura pe design, confort si tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfecta pentru a prezenta publicului larg evolutiile acestor patru modele.

Dacia dezvaluie in premiera noul design frontal al gamei Logan si Sandero

Pe 29 septembrie, Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV. La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, Dacia isi surprinde clientii cu o restilizare ce mizeaza in egala masura pe design, confort si tehnologie.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )