Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dacian Ciolos a caracterizat impunerea CASS pe fiecare venit drept o aberatie legislativa. Ministrul Finantelor anunta ca sistemul nu va fi schimbat: Cred ca a fost o mica neintelegere

B1 B1,
Dacian Ciolos a caracterizat impunerea CASS pe fiecare venit drept o aberatie legislativa. Ministrul Finantelor anunta ca sistemul nu va fi schimbat: Cred ca a fost o mica neintelegere

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, afirma ca premierul Dacian Ciolos s-a aflat intr-o mica neintelegere, referindu-se la afirmatia acestuia conform careia obligatia ca o persoana care. continuă pe B1

Sutu.ro: In ultimele doua saptamani echipa de imagine a lui Dacian Ciolos a bagat in teste mai multi fotografi, cu scopul de a-i angaja/ Iolu: Nu urmeaza sa se fie angajati fotografi in perioada urmatoare

Echipa de imagine a premierului Dacian Ciolos cauta fotografi in vederea angajarii lor in echipa de comunicare, scrie Cristian Sutu pe Sutu. ro. In ultimele doua saptamini echipa de imagine a lui Dacian Ciolos- eficienta, de altfel- a bagat in teste mai multi fotografi buni din Romania. Cu scopul de a-i angaja in echipa de comunicare. Din informatiile mele, e vorba de cel putin trei fotografi noi. Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului neaga intentia Guvernului de a angaja noi fotografi.

Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Dacian Ciolos va participa la Ora Premierului in Parlament la ora 14:30, potrivit programului anuntat de Guvern.

Clotilde Armand: Foarte probabil, Cristian Ghinea va intra in USR/ Usile sunt mereu deschise pentru Dacian Ciolos

Vicepresedintele Uniunii Salvati Romania Clotilde Armand a declarat joi seara, la Digi 24, ca ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, este foarte probabil sa intre in acest partid inainte de alegerile parlamentare, confirmand si ca au exista discutii in acest sens si cu alti ministri din cabinetul lui Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos merge cu sotia in America. Valerie Ciolos il va insoti si la dineul organizat de Barack Obama

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie, il va insoti pe acesta in vizita pe care o va efectua in Statele Unite. Potrivit unor surse guvernamentale, Valerie Ciolos va participa si.

Dacian Ciolos a criticat Rusia la tribuna ONU: Suntem profund ingrijorati de utilizarea de tactici de lupta hibride si de anexarea ilegala a teritoriilor

Dacian Ciolos a criticat, miercuri seara, Rusia de la tribuna Organizatiei Natiunilor Unite. Premierul Romaniei a declarat ca autoritatile de la Bucuresti sunt profund ingrijorate de utilizarea de.

Adunarea Generala a ONU. Dacian Ciolos: Conflictele din jurul Marii Negre, o amenintare grava la adresa stabilitatii din regiune si din afara ei

Premierul Dacian Ciolos a militat, de la tribuna ONU, pentru mentinerea pacii si a securitatii internationale, aratand ca stabilitatea din regiune este amenintata de conflictele inghetate din jurul Marii Negre.

Dacian Ciolos lamureste problema vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Ciolos a anuntat miercuri ca, in cateva saptamani, va exista un raspuns mai concret din partea Canadei legat de termenii in care se va proceda la eliminarea.

Dacian Ciolos: Stiu ca exista unii ministri care se gandesc sa candideze, dar in momentul in care o vor face vor trebui sa paraseasca Guvernul

Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca in momentul in care unii ministri vor decide sa se inscrie pe listele de candidaturi la alegerile parlamentare, vor trebui sa plece din Guvern,.

Dacian Ciolos, in centrul unei gafe la New York. Ce apare in fotografia postata de premier pe Facebook

Dacian Ciolos se aflla in aceasta perioada la New York unde are programate mai multe intalniri la nivel inalt. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii din timpul.

gociolos! Campanie inedita de promovare a lui Dacian Ciolos. Fanii premierului pot cumpara tricouri personalizate cu un hashtag special (FOTO)

Dupa ce discursul lui Dacian Ciolos din Parlament si replicile date lui Liviu Dragnea au primit zeci de mii de like-uri si share-uri pe retelele sociale, echipa de imaginea premierului a inceput o.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )