Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dacian Ciolos, despre functia de premier: Nu este visul vietii mele. Daca sunt util si daca se face apel la mine, pot sa imi asum acest lucru, in anumite conditii

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, despre functia de premier: Nu este visul vietii mele. Daca sunt util si daca se face apel la mine, pot sa imi asum acest lucru, in anumite conditii

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca nu este visul vietii sale sa detina functia de premier al Romaniei ci, mai degraba, isi doreste sa contribuie la dezvoltarea anumitor domenii. continuă pe România Liberă

Nu este visul vietii mele sa fiu premier, dar daca pot fi util, da, imi asum

Premierul Dacian Ciolos a declarat, astazi, la postul public de televiziune, intrebat cat de mult isi doreste sa continue in functia de premier, ca nu este visul vietii sale, dar ca, daca este util si se face apel la el, isi poate asuma acest lucru.

Dacian Ciolos: Nu este visul vietii mele sa fiu premier. Functia nu este pentru mine un scop in sine, ci este un instrument care poarte fi valorificat pentru a face anumite lucruri

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca functia de premier nu este pentru el un scop ci un instrument care poate fi valorificat si ca este gata sa iti asume responsabilitatile pe care le implica.

Dupa un an de guvernare, prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD.

Dupa un an de guvernare prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD.

Romania nu este condusa de nimeni. Victor Ponta il ataca pe Dacian Ciolos: Pana in 2015 am dus-o bine, nu si in 2016

Victor Ponta l-a numit pe Dacian Ciolos direct raspunzator de situatia actuala a Romaniei in cadrul unei emisiuni la care a fost invitat, anunta DC News. Ponta il ataca pe actualul premier.

Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care Birtalan Jozsef este eliberat din functia de presedinte al Agentiei Functionarilor Publici, atributiile sale urmand sa fie exercitate de catre vicepresedintele ANFP, Cristian Vasile Bitea pana la numirea unui nou sef al institutiei.

NU e pasiunea mea inaugurarea si taiatul de panglici. Dacian Ciolos le raspunde celor care il acuza nu a dezvoltat infrastructura

Premierul Dacian Ciolos a vorbit intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Victoria despre bilantul guvernului pe care il conduce dupa un an de la investire si despre situatia actuala.

Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro: Deputatul a facut public un document in acest sens (FOTO)

Deputatul PRU Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Varujan Vosganian. in acest.

Dacian Ciolos: Este in pregatire un nou sediu pentru DNA, la cererea institutiei

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat, in direct la postul de radio Europa FM, ca Directia Nationala Anticoruptie se va muta intr-un nou sediu, la cererea institutiei.

Sebastian Ghita face noi acuzatii la adresa premierului: Deputatul prezinta documente de pe vremea cand Dacian Ciolos era ministru al Agriculturii (FOTO)

Deputatul PRU Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Varujan Vosganian. Miercuri,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )