Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Dacian Ciolos despre posibilitatea de a ramane premier si din toamna

Antena3 Antena3,
Ce spune Dacian Ciolos despre posibilitatea de a ramane premier si din toamna

Intrebat daca se gandeste sa ramana in functia de prim-ministru si dupa alegerile parlamentare din toamna acestui an, Dacian Ciolos a evitat sa raspunda. A vorbit insa despre pr. continuă pe Antena3

Ce spune Dacian Ciolos despre remanierea Ralucai Pruna

Premierul Dacian Ciolos a precizat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca isi face bine.

Dacian Ciolos, despre eliminarea vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca lucrurile se misca in vederea eliminarii vizelor pentru Canada, precizand ca va tine legatura cu premierul canadian, Justin Trudeau, in acest sens.

Ce crede premierul Dacian Ciolos despre o eventuala remanierea a ministrului Justitiei, Raluca Pruna

Dupa ce marti, Dacian Ciolos a decis sa-i scoata din functie pe patru ministri, ai Comunicatiilor, Transporturilor, Educatiei si cel care se ocupa de Relatiile cu Diaspora, premierul a fost intrebat.

Dacian Ciolos, despre Raluca Pruna: isi face foarte bine treaba si o sustin

Premierul Dacian Ciolos a precizat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca isi face bine treaba.

Traian Basescu, despre Dacian Ciolos: Se balbaie zi de zi, e ridicol, se duce la strans de gunoaie, dar nu isi pune cizmele sa se duca printre oameni la inundatii

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos, caruia ii reproseaza ca nu a lucrat la o lege a Sanatatii, care era pregatita inca din 2012. De asemenea, seful PM.

Dacian Ciolos: Nu o sa decidem noi regionalizarea in acest mandat, dar e important sa relansam aceasta dezbatere

Premierul Dacian Ciolos a vorbit despre regionalizare in cadrul deschiderii Forumului Administratiei Publice Locale de la Palatul Parlamentului, afirmand ca nu va fi decisa de Guvernul sau, arata.

Remaniere in Guvern. Dacian Ciolos anunta la ora 18.00 ministrii care vor parasi Cabinetul. Dan Costescu a demisionat

Premierul Dacian Ciolos va sustine o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 18. Seful Executivului este asteptat sa anunte numele ministrilor care vor parasi Guvernul, ca urmare a evaluarii facute. inainte de declaratia anuntata de Ciolos, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a demisionat din functie.

Dacian Ciolos nu isi va lua concediu in aceasta vara

Premierul Dacian Ciolos i-a anuntat pe ministri ca nu isi va lua concediu in aceasta vara, rugandu-i sa plece in vacanta doar o saptamana, in luna august,dar fara sa paraseasca tara.

Premierul Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa nu isi ia concediu in aceasta vara

Premierul Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa renunte la concedii in aceasta vara, potrivit HotNews. ro care citeaza surse guvernamentale.

Liviu Dragnea, nemultumit de remanierea premierului Dacian Ciolos. Cine ar mai fi trebuit demis in viziunea presedintelui PSD

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a povestit miercuri ca, in urma cu o zi, a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, cu aproximativ un sfert de ora inainte ca acesta sa apara in presa, pe tema remanierii, spunand ca l-a intrebat pe prim-ministru de ce nu sunt pe lista si Raluca Pruna si Achim Irimescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )