Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dacian Ciolos face schimbari. Vrem sa venim anul viitor cu proiectul legii salarizarii unice

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos face schimbari. Vrem sa venim anul viitor cu proiectul legii salarizarii unice

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca este nevoie de o lege a salarizarii unice. Vrem sa venim anul viitor cu proiectul de lege a salarizarii unice. )E nevoie de. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vrem sa venim cu proiectul legii salarizarii unice. Candidatura sa la alegeri, exclusa

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a exclus posibilitatea unei candidaturi la alegerile de anul viitor.

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vom veni cu idei de atragere a romanilor care muncesc in strainatate

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a subliniat nevoia atragerii cetatenilor romani plecati la munca in strainatate inapoi in tara, in contextul problemei scaderii demografice din Romania.

Dacian Ciolos: Deficitul se va situa in jurul celui prognozat; va trebui sa fim atenti cu gestiunea bugetara pe anul viitor

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca deficitul pe anul in curs urmeaza sa se situeze in jurul celui prognozat, dar a adaugat ca avand in vedere anumite masuri luate de precedenta guvernare si de Parlament, actualul Executiv va trebui sa fie foarte atent cu gestiunea bugetara pe anul viitor pentru a nu destabiliza pe termen lung tara si economia.

Dacian Ciolos, despre deficitul bugetar: Trebuie sa fim foarte atenti cu gestiunea bugetului ca sa nu destabilizam pe termen lung tara

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca deficitul pe anul in curs urmeaza sa se situeze in jurul celui prognozat. Faptul ca sunt anumiti bani in buget, necheltuiti, nu este .

Dacian Ciolos: Nu vorbim de austeritate in 2016

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Antena 3, ca anul 2016 nu aduce austeritate. Daca ne reuseste procesul de eficientizare a unor companii nationale care se ocupa de investitii in infrastructura,.

Ce spune premierul Dacian Ciolos despre posibilitatea revenirii crizei economice

Nu exista pericolul unei crize care sa porneasca din cauza unei situatii din Uniunea Europeana, a declarat miercuri, la Sinteza zilei, premierul Dacian Ciolos. Nu cred ca exista pericolul unei crize care sa.

Dacian Ciolos: Suma pe care Romania o va pierde pe fonduri structurale, undeva intre sapte si cinci miliarde de euro

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca suma pe care Romania o va pierde din fondurile europene alocate de UE pe exercitiul financiar 2007-2013 pe fonduri structurale urmeaza sa se situeze undeva intre sapte miliarde de euro si cinci miliarde de euro, iar gradul de absorbtie se va situa la 60%-70% pe fonduri structurale si la 90% sau chiar peste 90% pe agricultura si dezvoltare rurala.

Prapad in padurile Romaniei. Dacian Ciolos: Problema taierilor ilegale este pe lista mea de prioritati

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca problema taierilor ilegale de paduri se afla pe lista sa de prioritati. Aceasta problema este pe lista mea de prioritati.

Dacian Ciolos: Nu am intentia sa ma prezint la alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, miecuri, despre o eventuala implicare in conducerea unui partid politic. Am spus ca nu am intentia sa ma inscriu intr-un partid politic si nu am intentia sa candidez.

Dacian Ciolos: Nu ma inscriu in niciun partid politic. Nu am intentia sa ma prezint la alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, miecuri, despre o eventuala implicare in conducerea unui partid politic. Am spus ca nu am intentia sa ma inscriu intr-un partid politic si nu am intentia sa candidez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )