Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe Dumitru Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe Dumitru Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia de eliberare din functie a secretarului de stat din Ministerul Agriculturii, Dumitru Daniel Botanoiu, care ocupa aceasta functie din mai 2012, de la instalarea primului guvern Ponta. continuă pe Adevărul

Premierul Ciolos a eliberat din functie un secretar de stat de la Agricultura, care era pe post din Guvernul Ponta I

Premierul dacian Ciolos l-a eliberat, luni, pe Daniel Botanoiu din functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Dumitru Daniel Botanoiu, eliberat din functia de secretar de stat

Dumitru Daniel Botanoiu, a fost eliberat, astazi, de catre premierul Dacian Ciolos din functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

Dacian Ciolos poate ramane premier si dupa alegerile parlamentare. Care sunt insa conditiile

Dacian Ciolos ar putea ramane premier si dupa alegerile parlamentare din decembrie. UDMR este pregatit sa-i ofere sprijin lui Ciolos, daca aceasta propunere de premier va veni din partea partidului care a .

Dacian Ciolos, catre bursierii GovITHub: Gasim modalitatea in care sa va pastrati libertatea de imaginatie, sa nu va birocratizam

Premierul Dacian Ciolos a discutat, luni, la Palatul Victoria cu cei 20 de bursieri ai programul GovITHub care lucreaza pentru eficientizarea administratiei publice, spunandu-le acestora ca este important sa se integreze cat mai repede la realitatile.

Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Deputata Elena Udrea ii cere premierului Dacian Ciolos sa o demita pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru afirmatia ca ar fi mintit judecatorii CEDO. Absolut incredibil - ministrul.

Dacian Ciolos: Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern.

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern, a scris premierul Dacian Ciolos, sambata, pe pagina de Facebook.

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern. Dacian Ciolos, despre proiectele in IT si viitorul tarii in acest domeniu

Dacian Ciolos lauda intr-o postare pe Facebook activitatea bursierilor si voluntarilor in proiectul GovITHub, care lucreaza pentru gasirea solutiilor moderne care sa vina in sprijinul.

Dacian Ciolos: Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern, scrie premierul Dacian Ciolos, sambata, pe pagina sa de Facebook. O efervescenta de creativitate si entuziasm adusa de cei.

Dacian Ciolos, imagini de la Baza 86 Aeriana de la Borcea, unde pilotii romani au luat in primire noile avioane F16

Dacian Ciolos a postat pe Facebook, vineri seara, o filmare facuta din timpul antrenamentelor de la Baza 86 Aeriana de la Borcea, unde pilotii romani au luat in primire noile avioane F16 si au.

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, NU demisioneaza: Dacian Ciolos asteapta ancheta ANI in cazul site-ului cu 14 vizitatori, cedat pentru 800.000 de lei (VIDEO)

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in pericol. Grigorescu a fost convocat de premierul Dacian Ciolos la Palatul Victoria dupa scandalul legat de declaratia de avere. Seful guvernului a anuntat insa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )