Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dacian Ciolos, lamuriri privind o posibila candidatura la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, lamuriri privind o posibila candidatura la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a reiterat ca nu va candida la alegerile parlamentare si i-a incurajat sa ia atitudine pe toti cei care isi doresc o schimbare. Principalul mesaj este ca eu cred ca. continuă pe Antena3

Cristi Ghica, vicepresedinte USR, la Adevarul Live: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare?

Vicepresedintele USR, Cristi Ghica, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia USR de a trece pragul parlamentar, despre posibilitatea ca USR sa-l sustina pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare, dar si despre decizia Senautlui de al proteja pe Gabriel Oprea de Justitie.

Clotilde Armand: Foarte probabil, Cristian Ghinea va intra in USR/ Usile sunt mereu deschise pentru Dacian Ciolos

Vicepresedintele Uniunii Salvati Romania Clotilde Armand a declarat joi seara, la Digi 24, ca ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, este foarte probabil sa intre in acest partid inainte de alegerile parlamentare, confirmand si ca au exista discutii in acest sens si cu alti ministri din cabinetul lui Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: Stiu ca exista unii ministri care se gandesc sa candideze, dar in momentul in care o vor face vor trebui sa paraseasca Guvernul

Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca in momentul in care unii ministri vor decide sa se inscrie pe listele de candidaturi la alegerile parlamentare, vor trebui sa plece din Guvern,.

Anuntul Elenei Udrea, dupa ce a fost pusa sub control judiciar, intr-un nou dosar: Ma gandesc daca sa candidez la alegerile parlamentare

Deputatul Elena Udrea a anuntat, vineri, ca va lua in calcul ideea de a candida la alegerile parlamentare din decembrie, dupa ce, joi, a fost pusa sub control judiciar de procurorii anticoruptie, intr-un dosar privind finantarea alegerilor prezidentiale din 2009.

Dacian Ciolos si premierul Albaniei au ajuns la o solutie pentru retrocedarea catre statul roman a Casei Iorga

Premierul Dacian Ciolos a avut o intalnire la New York cu presedintele Albaniei, Bujar Nishani.

Dacian Ciolos: Romania are nevoie de o schimbare in modul de a face politica, schimbarea nu o poate face un om

Romania are nevoie de o schimbare in modul de a face politica, ea nu poate fi facuta de un om, ci presupune implicarea celor care si-o doresc, a afirmat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat Agerpres.

Dacian Ciolos l-a criticat subtil pe Vasile Dincu: Mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal

Premierul Dacian Ciolos a criticat, intr-un interviu acordat Agerpres, ministri din Cabinetul sau, care nu au avut suficienta ambitie sa abordeze mai frontal reforma administratiei publice.

Premierul Dacian Ciolos despre controlul frontierelor: Acordam sprijin unde e nevoie, solicitam colaborare unde pot fi presiuni mari

Romania a demonstrat ca-si poate controla frontierele, a declarat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat Agerpres, adaugand ca tara noastra acorda sprijin vecinilor acolo unde este nevoie si le solicita colaborarea unde pot sa fie presiuni mai mari.

Dacian Ciolos: Un om de stat trebuie in primul rand sa fie consecvent cu el insusi si sa nu minta

Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu ca, credibilitatea partidelor nu tine doar de discursul liderilor, ci si de programul pe care il propun acestia si numele de pe liste. Premierul se declara.

Dacian Ciolos a caracterizat impunerea CASS pe fiecare venit drept o aberatie legislativa. Ministrul Finantelor anunta ca sistemul nu va fi schimbat: Cred ca a fost o mica neintelegere

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, afirma ca premierul Dacian Ciolos s-a aflat intr-o mica neintelegere, referindu-se la afirmatia acestuia conform careia obligatia ca o persoana care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )