Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dacian Ciolos, mesaj important pe Facebook: Un copil din cinci abandoneaza scoala. Sa rupem acest cerc

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, mesaj important pe Facebook: Un copil din cinci abandoneaza scoala. Sa rupem acest cerc

Dacian Ciolos a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care vorbeste despre importanta pachetului de masuri anti-saracie, lansat in februarie 2016, in contextul in care Mi. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos sustine ca deficitul de 2,8% din PIB e asumat de guvernul precedent

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la TVR 1, ca deficitul de 2,8% din PIB in 2016 este asumat inclusiv de masurile pe care le-a luat guvernul precedent. in acest context, actualul.

Ce spune Dacian Ciolos despre posibilitatea de a ramane premier si din toamna

Intrebat daca se gandeste sa ramana in functia de prim-ministru si dupa alegerile parlamentare din toamna acestui an, Dacian Ciolos a evitat sa raspunda. A vorbit insa despre pr.

Dacian Ciolos: Nu o sa decidem noi regionalizarea in acest mandat, dar e important sa relansam aceasta dezbatere

Premierul Dacian Ciolos a vorbit despre regionalizare in cadrul deschiderii Forumului Administratiei Publice Locale de la Palatul Parlamentului, afirmand ca nu va fi decisa de Guvernul sau, arata.

Actualul guvern are ministri si interese care nu au legatura cu Romania: Victor Ponta il ataca pe Dacian Ciolos

Victor Ponta il ataca destul de dur pe actual premier, Dacian Ciolos. Acesta este de parere ca actualul Cabinet are interese care nu au legatura cu tara noastra. Actualul guvern are ministri.

Remaniere in Guvern. Dacian Ciolos anunta la ora 18.00 ministrii care vor parasi Cabinetul. Dan Costescu a demisionat

Premierul Dacian Ciolos va sustine o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 18. Seful Executivului este asteptat sa anunte numele ministrilor care vor parasi Guvernul, ca urmare a evaluarii facute. inainte de declaratia anuntata de Ciolos, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a demisionat din functie.

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita in Vietnam

Premierul Dacian Ciolos va participa, saptamana viitoare, la summitul UE - Asia, care va avea loc in Mongolia. im acest context, seful Executivului va face o vizita si in Vietnam.

Lui Dacian Ciolos i se cere s-o remanieze si pe Elisabeta Lipa de la MTS: Jalea asta de ministru incurajeaza furtul banului public, minciuna, hotia si mafia

Dacian Ciolos a anuntat, marti, inlocuirea a patru ministri din cabinetul sau: ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, si ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu.

Dacian Ciolos, despre eliminarea vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca lucrurile se misca in vederea eliminarii vizelor pentru Canada, precizand ca va tine legatura cu premierul canadian, Justin Trudeau, in acest sens.

Ce crede premierul Dacian Ciolos despre o eventuala remanierea a ministrului Justitiei, Raluca Pruna

Dupa ce marti, Dacian Ciolos a decis sa-i scoata din functie pe patru ministri, ai Comunicatiilor, Transporturilor, Educatiei si cel care se ocupa de Relatiile cu Diaspora, premierul a fost intrebat.

Ce spune Dacian Ciolos despre remanierea Ralucai Pruna

Premierul Dacian Ciolos a precizat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca isi face bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )