Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dacian Ciolos a numit un nou secretar de stat la Ministerul Muncii

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos a numit un nou secretar de stat la Ministerul Muncii

Valeriu Ciolan Nicolae a fost numit joi secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos, anunta Agerpres. Ant. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, despre bugetele companiilor de stat: Nu mai vreau sa aprobam niste cifre, fara sa stim ce este in spate

Premierul Dacian Ciolos a cerut miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca proiectele de bugete ale companiilor de stat, aflate in subordinea ministerelor, sa fie insotite de note explicative pentru a fi aprobate. Ciolos a precizat ca a solicitat cancelariei prim-ministrului sa fie amanata aprobarea bugetelor unor companii de stat. Nu mai vreau sa aprobam niste cifre, fara sa stim ce este in spate, a spus premierul.

Dorel Sandesc a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat pe Dorel Sandesc, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii Alin Tucmeanu trimis in judecata pentru dare de mita

Procurorii DNA l-au trimis astazi in judecata pe Alin Tucemeanu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, la data faptelor, pentru doua infractiuni de dare de mita. in acelasi dosar, au mai fost trimisi in judecata afaceristul Cristinel-Spiridon Vodislav si firma Romepro Industries, pentru doua infractiuni de dare de mita.

Victor Ponta, mesaj surprinzator pentru Dacian Ciolos

Fostul premier Victor Ponta il lauda pe Dacian Ciolos, intr-o postare pe Facebook, pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului. Felicitari lui Dacian Ciolos.

Programul premierului Dacian Ciolos in Alba: discutii cu autoritatile locale la Alba Iulia, intalnire cu fermierii la Ciugud

Guvernul Romaniei a facut public programul premierului Dacian Ciolos pentru vizita pe care o va efectua luni, 21 martie, in judetul Alba, impreuna cu ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Premierul va avea o intalnire cu autoritatile locale la sediul Primariei Alba Iulia, dupa care va efectua o deplasare pe teren in comuna Ciugud.

Dacian Ciolos: Suntem saraci, dar fara Cumintenia pamantului am fi si mai saraci; e acum ori niciodata

Dacian Ciolos a admis ca Romania este saraca , dar spune ca fara Cumintenia pamantului ar fi si mai saraca. Acesta a avertizat ca trebuie sa reactionam rapid, deoarece daca statul nu isi exercita acum reptul de preemptiune, risca sa piarda.

Plangerea penala impotriva lui Dacian Ciolos, pentru abuz in serviciu, a fost solutionata

Plangerea facuta pe numele lui Dacian Ciolos pentru abuz in serviciu a fost solutionata prin clasare, in urma cu aproximativ doua saptamani, a anuntat joi procurorul general.

Dacian Ciolos, mesaj de ultima ora pe Facebook

Dacian Ciolos a tinut sa reaminteasca pe pagina sa de Facebook faptul ca de maine intra in vigoare legea antifumat si ca aceasta se va aplica inclusiv in instituta pe care o conduce, Guvernul.

Dacian Ciolos vrea ca Guvernul sa adopte o ordonanta pentru accelerarea proiectelor de infrastructura

Premierul Dacian Ciolos cere Executivului sa aprobe o Ordonanta de Urgenta pentru accelerarea marilor proiecte de infrastructura.

Dacian Ciolos, mesaj inedit catre membrii Guvernului: Va invit sa nu mai...

Premierul Dacian Ciolos i-a invitat pe membrii Executivului sa nu mai fumeze in incinta cladirii si i-a cerut secretarului general al Guvernului, Sorin Chelmu, sa amenajeze afara un loc pentru fumat, si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )