Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Dacian Ciolos paseaza noului guvern problemele bugetarilor. Cresterile salariale de anul acesta, complicat de gestionat

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos paseaza noului guvern problemele bugetarilor. Cresterile salariale de anul acesta, complicat de gestionat

Marirea cu 15% a veniturilor bugetarilor ar putea duce la depasirea deficitului bugetar impus de Uniunea Europeana de 3% din PIB. Mai mult, nu e clar de unde vor proveni banii. continuă pe România Liberă

Zece ani in UE, pentru ROMANIA, inseamna 10 ani de DEZVOLTARE, de consolidare a DEMOCRATIEI. Dacian CIOLOS, PRIMUL mesaj politic pe 2017 (VIDEO)

Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala in perioada 2010 2014, a transmis un mesaj video cu privire la implinirea a zece ani de cand Romania a aderat la.

VIDEO Dacian Ciolos: Pentru Romania, 10 ani in Uniunea Europeana inseamna 10 ani de consolidare a democratiei

Zece ani in Uniunea Europeana, pentru Romania, inseamna zece ani de crestere, de dezvoltare, de consolidare a democratiei, afirma premierul Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala in perioada 2010 - 2014.

Dacian Ciolos: 10 ani in UE, pentru Romania, inseamna 10 ani de crestere, de dezvoltare si de consolidare a democratiei

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, intr-un mesaj video, ca zece ani in Uniunea Europeana, pentru Romania, inseamna zece ani de crestere, de dezvoltare, de consolidare a democratiei, el fiind, din punct de vedere profesional, un produs al acestei apropieri si integrari a tarii noastre in UE.

Dacian Ciolos, mesaj de Anul Nou: Prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere in propriile forte.

Dacian Ciolos, mesaj transmis ROMANILOR de ANUL NOU: Romania este dupa chipul si asemanarea noastra

Dacian Ciolos a transmis un mesaj pentru Romania, pe Facebook. Mesajul vorbeste despre o taraschimbata si mai prospera. Maine anul se innoieste si tragem brazda adanca.

Dacian Ciolos l-a felicitat pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu. Seful Executivului l-a asigurat pe Grindeanu de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul catre viitorul Cabinet

Prim-ministrul in exercitiu, Dacian Ciolos, l-a felicitat, vineri, pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, si l-a asigurat de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul la viitorul Cabinet, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

CALENDARUL iNVESTIRII NOULUI GUVERN: Depunerea juramantului in 4 ianuarie, la ora 19.00, iar la ora 21.00, prima sedinta a Executivului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa, calendarul convenit de PSD-ALDE pentru instalarea noului Guvern, propunerea celor doua partide, care va fi transmisa si.

Liderul social-democratilor a anuntat care va fi calendarul convenit de PSD-ALDE pentru instalarea noului Guvern

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, care va fi calendarul convenit de PSD-ALDE pentru instalarea noului Guvern.

Posibil calendar al investirii noului Guvern. Pe 4 ianuarie va avea loc audierea ministrilor in Parlament, iar pe 5 ianuarie se va reuni plenul

Potrivit unui posibil calendar al Partidului Social Democrat, noul Guvern ar putea fi investit de Parlament pana in 5 ianuarie. Potrivit acestuia, joia viitoare ar urma sa fie dat votul in plenul reunit al Parlamentului pentru Cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )