Libnet.ro
UNICEF

23:15

Daily Mail: O adolescenta de 15 ani din Romania a dat nastere unui copil in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Daily Mail: O adolescenta de 15 ani din Romania a dat nastere unui copil in Marea Britanie

Presa din Marea Britanie continua seria de articole defaimatoare la adresa imigrantilor romani. De curand, tabloidul The Daily Mail a relatat povestea unui tinere in varsta de 16 ani, casatorita cu un imigrant rom, alaturi de care a nascut primul lor copil, fapt ce ii face eligibili pentru ajutoarele sociale din Albion. continuă pe Adevărul

Gradul de saracie si de excluziune sociala din Romania a ajuns in 2012 la 42% din populatie

Gradul de saracie si de excluziune sociala din Romania a ajuns in 2012 la 42% din populatie, in crestere fata de anul precedent, cand acest indicator se afla la 40,3%. Acest indicator plaseaza Romania pe.

Socar vrea sa majoreze capitalul companiei din Romania cu 35 de milioane de euro

Grupul Socar a preluat integral compania Socar Petroleum din Romania si intentioneaza sa ii majoreze capitalul social cu 35 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa.

Are 35 de ani, dar arata de 80. Vezi povestea femeii care a baut 40 de BERI pe ZI timp de 15 ani

Beverley Pickorer, o femeie de 35 de ani din Marea Britanie, se afla la un pas de moarte dupa ce a devenit dependenta de alcool. Dupa 15 ani de betie, femeia s-a imbolnavit de ciroza si de epilepsie. Daily Mail.

Un minor de 15 ani a dat iama in casele unor localnici din Marzanesti si le-a furat aparatura electronica

Politistii din Marzanesti au prins hotul care a furat aparatura electronica din casele unor localnici. Nu mica le-a fost mirarea oamenilor legii sa vada ca hotul cautat era un copil de 15 ani.

DNA cere 15 ani de inchisoare pentru Tudor Chiuariu in dosarul Posta Romana

ProcuroriiDNAcer o pedeapsa de 15 ani de inchisoare pentru fostul ministru al Justitiei,Tudor Chiuariu, in dosarul Posta Romana. in acest dosar, Chiuariu este acuzat de abuz in serviciu.

Procurorii cer intre 5 si 15 ani de inchisoare pentru Nagy si Chiuariu, in dosarul ...

Procurorii anticoruptie au cerut luni, la instanta suprema, in dosarul Posta Romana, pedepse cuprinse in limitele speciale prevazute de lege, respectiv intre 5 si 15 ani de inchisoare in cazul fostilor ministri Zsolt Nagy si Tudor Chiuariu, pe care ii acuza de abuz in serviciu. Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), condus de presedintele instantei, Livia Stanciu, dezbate luni recursurile facute de procurorii anticoruptie si de inculpatii din .

[P] Regele berii din Romania ocroteste Ursul, regele padurilor din tara noastra

In Romania se gaseste singurul Centru pentru Reabilitarea ursilor Orfani din Europa. Ascuns in Muntii Hasmas, intr-o vale acoperita de paduri, in care accesul oamenilor este restrictionat, o echipa de cativa oameni isi dedica fiecare zi protejarii ursului brun romanesc. Incepand de anul acesta, marca Ursus se alatura eforturilor lor si printr-un parteneriat cu organizatia de conservare a naturii, WWF Romania, sustine activitatile centrului care va purta de aici inainte numele Centrul URSUS pentru Reabilitarea Ursilor Orfani. E modul regelui berii din Romania de a sarbatori simbolul ursului brun care a calauzit marca inca de la infiintarea ei, de acum 135 de ani.

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 107.000 de semnaturi

Peste 107. 000 de romani au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Antena 3 a initiat acest demers acum 4 zile, ceea ce insemna ca in medie, aproximativ 1. 400 de oameni au.

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 108.000 de semnaturi

Peste 108. 000 de romani au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Antena 3 a initiat acest demers acum 4 zile, ceea ce insemna ca in medie, aproximativ 1. 400 de oameni au.

Hackerii din Romania, in vizor: Suspectati ca au furat datele a 110 milioane de americani.

Atentia autoritatilor americane se indreapta spre hackeri din Romania in investigatia declansata dupa accesarea ilegala a datelor bancare a aproximativ 110 milioane de clienti ai retelei de hipermarketuri Target, scrie ziarul USA Today, preluat de Mediafax. Hackerii au accesat sistemul caselor de marcat ale retelei americane de hipermarketuri Target, cu ocazia Zilei Recunostintei, furand datele cardurilor a 110 milioane de clienti, au stabilit autoritatile americane. Target a confirmat ca o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )