Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dalai Lama, despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce a spus liderul spiritual tibetan

Antena3 Antena3,
Dalai Lama, despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce a spus liderul spiritual tibetan

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza s-a raspandit extrem de rapid. Informatia a ajuns chiar si la Dalai Lama, liderul spiritual tibetan. Acesta a fost intrebat despre acest subiect. continuă pe Antena3

Vestea divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, subiect de amuzament pe retelele de socializare: Utilizatorii au distribuit imagini cu Jennifer Aniston cu diverse mesaje comice (FOTO)

Angelie Jolie a depus actele pentru divortul de Brad Pitt dupa 2 ani de casnicie. Acest anunt a facut deliciul utilizatorilor retelelor de socializare. Desi unii s-au aratat tristi de aceasta veste.

Reactiile vedetelor si ale fanilor legate de divortul dintre Angelina si Brad Pitt: George Clooney, complet uluit si numeroase postari cu Jennifer Aniston

Divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt a luat prin surprindere fanii din intreaga lume. Retelele sociale au fost luat cu asalt de postari prin care fanii fie si-au exprimat regretul, fie au facut glume pe aceasta tema prin intermediul unor gif-uri care o au ca protagonista si pe Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt. N-au lipsit nici reactiile catorva vedete, care s-au declarat mai mult sau mai putin surprinse de veste.

Statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, separate la Muzeul Madame Tussauds din Londra, dupa anuntul privind divortul cuplului

Muzeul Madame Tussauds din Londra a anuntat miercuri ca a separat statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt in urma anuntului privind divortul celui mai popular cuplu de la Hollywood, relateaza Reuters.

Cum a reactionat internetul la vestea divortului dintre Angelina si Brad: invazie de meme-uri cu Jennifer Aniston

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt isi separa drumurile dupa 12 ani de relatia a socat internetul. Sau cel putin partea aceea a internetului care vedea in ei prototipul cuplului perfect relationshipgoals). Nu ma pasioneaza suficient de tare vietile celebritatilor, asa ca nu cunosc detalii despre relatia asta care sa nu fi fost publicate [].

Marion Cotillard, absolut devastata de zvonurile ca ar avea o aventura cu Brad Pitt: cum s-a purtat Angelina Jolie cu actrita franceza

Actrita franceza Marion Cotillard 40 de ani) este absolut devastata dupa ce presa straina a invinovatit-o de divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, speculand ca ar avea o aventura cu actorul american, alaturi de care joaca in thriller-ul cu accente romantice Allied.

Prima reactie a actorului Brad Pitt, dupa divortul intentat de Angelina Jolie

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o sc.

Brad Pitt despre Angelina Jolie, dupa anuntul divortului: E nebuna, dar inca o iubesc

O sursa apropiata a cuplului Angelina Jolie Brad Pitt a marturisit ca actorul inca o iubeste pe sotia sa. Aparent, problemele dintre cei doi au aparut din cauza prietenelor lui Jolie, pe care.

Marion Cotillard dezminte zvonurile privind relatia cu Brad Pitt si anunta ca este insarcinata: Situatia pare sa fi scapat de sub control; afecteaza persoanele pe care le iubesc

Actrita franceza Marion Cotillard a dezmintit zvonurile care o implica in divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Aceasta le-a urat celor doi sa gaseasca pace in aceste momente tumultoase si a anuntat ca este insarcinata. Cotillard este casatorita cu regizorul Guillaume Canet: El este dragostea mea, cel mai bun prieten al meu, singurul de care am nevoie, a scris Marion Cotillard pe contul sau de Instagram.

Angelina Jolie si Brad Pitt: cele mai fericite momente

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza, insa, pe durata celor 12 ani de relatie, au avut parte de o multime de momente fericite, multe dintre acestea surprinse si de camerele de fotografiat. Iata cateva dintre acestea, devenite memorabile pentru public.

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza: Actorul ar fi acuzat de sotia sa de violenta si consum de droguri si alcool

Vestea divortului dintre actorii americani Angelina Joie si Brad Pitt tine deja primele pagini ale presei internationale. Angelina Jolie este cea care a cerut separarea, invocand diferente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )