Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Dan Adamescu ramane in arest: iCCJ i-a respins definitiv contestatia fata de masura preventiva

B1 B1,
 Dan Adamescu ramane in arest: iCCJ i-a respins definitiv contestatia fata de masura preventiva

Omul de afaceri Dan Adamescu, arestat in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, ramane in detentie, a decis, miercuri, instanta suprema,. continuă pe B1

Omul de afaceri Dan Adamescu ramane in arest/ Decizia ICCJ este definitiva

Omul de afaceri Dan Adamescu, arestat in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, ramane in detentie, a decis, miercuri, instanta suprema, care a respins contestatia acestuia fata de masura preventiva, potrivit Mediafax. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) este definitiva. Dan Adamescu detine, printre altele, compania Astra Asigurari, Unirea Shopping Center si clubul de fotbal din Liga I Otelul Galati.

Omul de afaceri Dan Adamescu ramane in arest

Omul de afaceri Dan Adamescu, arestat in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, ramane in detentie, a decis, miercuri, instanta suprema,.

MOTIVARE Dan Adamescu, al doilea cel mai bogat roman, a incercat sa influenteze martorii din dosar

Dan Adamescu, al doilea cel mai bogat roman, a ajuns dupa gratii pentru ca a incercat sa influenteze martorii din dosar. Asa sustin judecatorii Curtii de Apel care au decis pe 6 iunie arestarea acestuia pentru 30 de zile. Dan Adamescu a fost dus astazi la instanta suprema, unde judecatorii au analizat contestatia sa fata de masura arestarii preventive.

Miliardarul Dan Adamescu a incercat sa influenteze justitia. Omul de afaceri a facut presiuni asupra martorilor

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost arestat pentru ca a incercat sa influenteze ancheta, in dosarul in care e cercetat pentru fapte de coruptie. Adamescu ar fi facut presiuni asupra unor martori.

Dan Adamescu, tentativa de influentare a anchetei DNA

Omul de afaceri Dan Adamescu a contactat unul dintre martorii in dosarul in care este acuzat de dare de mita si s-a asigurat ca acesta va fi insotit de avocati la DNA, cerandu-i totodata sa nu divulge informatii despre coruperea judecatorilor.

Curtea de Apel Bucuresti a motivat decizia arestarii preventive a lui Dan Adamescu

Dan Adamescu a luat legatura cu un martor esential, s-a asigurat ca acesta va fi insotit de avocati la DNA si i-a cerut sa nu divulge informatii despre coruperea judecatorilor, incercand astfel sa influenteze ancheta, arata judecatorii CAB in motivarea deciziei de arestare a omului de afaceri.

Miliardarul Dan Adamescu a incercat sa influenteze justitia. Iata motivarea arestarii

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost arestat pentru ca a incercat sa influenteze ancheta, in dosarul in care este acuzat ca a dat mita unor judecatori. in motivarea deciziei de arestare, magistratii spun.

Dan Adamescu ar fi incercat sa cumpere tacerea martorilor

Miliardarul Dan Adamescu ar fi incercat sa cumpere tacerea martorilor, se arata in motivarea arestarii preventive a acestuia, relateaza B1 TV. Toto in motivarea judecatorilor se arata ca omul de afaceri a vrut.

ştiri de la B1

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )