Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dan Alexa si-a dat demisia de la ACS Poli Timisoara

Online Sport Online Sport,
Dan Alexa si-a dat demisia de la ACS Poli Timisoara

Esecul categoric suferit de banateni in deplasarea de la Ovidiu cu Viitorul a dus la demisia antrenorului Dan Alexa. continuă pe Online Sport

Dan Alexa si-a dat DEMISIA de la ACS Poli Timisoara. Cum si-a motivat gestul

Dan Alexa a anuntat, vineri seara, ca si-a dat demisia de la conducerea ACS Poli Timisoara dupa ce echipa sa a pierdut cu scorul de 0-4 meciul cu FC Viitorul. Alexa a tinut sa precizeze ca demisia sa este irevocabila si ca el nimeni nu il intoarce .

Viitorul Constanta castiga cu 4-0 partida cu ACS Poli Timisoara. Dan Alexa si-a anuntat demisia

Echipa ACS Poli Timisoara a fost invinsa, vineri, in deplasare, cu scorul de 4-0, de FC Viitorul, intr-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I. in urma prestatiei din partida cu echipa lui Hagi, anrenorul banatenilor, Dan Alexa, si-a anuntat demisia.

UPDATE Liga I: FC Viitorul Constanta - ACS Poli Timisoara 4-0/ Dan Alexa si-a anuntat demisia de la ACS Poli Timisoara

FC Viitorul Constanta a invins pe teren propriu, cu scorul de 4-0 3-0), formatia ACS Poli Timisoara, intr-o partida din cadrul etapei a 8-a a Ligii I de fotbal, disputata vineri seara, potrivit Agerpres.

Liga I: FC Viitorul Constanta - ACS Poli Timisoara 4-0

FC Viitorul Constanta a invins pe teren propriu, cu scorul de 4-0 3-0), formatia ACS Poli Timisoara, intr-o partida din cadrul etapei a 8-a a Ligii I de fotbal, disputata vineri seara, potrivit Agerpres.

Viitorul lider in Liga 1 dupa 4-0 cu ACS Poli Timisoara

Viitorul a obtinut, vineri seara, al treilea succes consecutiv in Liga 1, scor 4-0 3-0), cu nou-promovata ACS Poli Timisoara, o victorie categorica in urma careia formatia lui Gheorghe Hagi a urcat pe primul loc cu cel mai bun atac din campionat.

Mirel Radoi si-a dat demisia de la Steaua

Mirel Radoi si-a dat demisia dupa umilinta cu Rosenborg, facand anuntul in vestiar in urma cu putin timp. Pentru binele echipei, eu o sa plec, a spus Radoi, care s-a urcat in masina si a plecat, anunta.

Mirel Radoi si-a dat demisia. Gigi Becali l-a convins sa ramana la Steaua: Bine, nasule

Umilinta suferita de Steaua cu Rosenborg a reprezentat picatura care a umplut paharul si a pus capat aventurii de scurta durata a lui Mirel Radoi pe banca tehnica a ros-albastrilor. Demisia lui Radoi nu a ramas in picioare mai mult de cateva ore, acesta fiind intors din drum de Gigi Becali.

Deputatul Florian Nicolae si-a dat demisia din partid: Prefer sa nu pun colegii din partid in situatia de a vota impotriva vointei conducerii organizatiei municipale a PSD Giurgiu

Deputatul giurgiuvean Florian Nicolae si-a prezentat joi demisia din PSD. Parlamentarul si-a motivat demisia prin faptul ca nu doreste sa provoace dezbinare in organizatia judeteana a PSD Giurgiu, dar nici sa-s.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )