Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Ciocan a fost exclus din partid dupa ce a absentat de la motiunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Ciocan a fost exclus din partid dupa ce a absentat de la motiunea de cenzura

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus, ieri seara, din partid de catre organizatia PSD Caracal pentru ca a absentat de la motiunea de cenzura, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

Deputatul PSD, Dan Ciocan a fost exclus din partid in cursul serii de 31 august, dupa ce lipsit de la votarea motiunii de cenzura. Decizia a fost luata de catre Organizatia Municipala a PSD Caracal. Dan.

Catalin Radulescu, ironizat in interiorul PSD dupa ce a fost exclus din partid

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, il acuza pe Catalin Radulescu, dupa ce acesta a lipsit de la sedinta in care urma sa se voteze motiunea de cenzura, ca s-a speriat prea tare de o bronsita, dar pana la a trai pericolul de deces e o distanta foarte mare.

Deputatul PSD Dan Ciocan, care a lipsit de la votarea motiunii impotriva guvernului Orban, a fost exclus din partid

Deputatul PSD Dan Ciocan, membru al organizatiei PSD Caracal, a fost exclus de forul de conducere luni-seara, decizia urmand sa fie supusa aprobarii structurii judetene.

Catalin Radulescu si alti trei parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce au lipsit de la sedinta pe motiune din Parlament. Situatia lui Carmen Dan va fi analizata

Conducerea PSD a decis, intr-o sedinta convocata marti de presedintele Marcel Ciolacu, excluderea din partid a deputatilor Catalin Radulescu, Adrian Todor, precum si a senatoarei Roxana Paturca. Situatia.

Patru din cei cinci parlamentari PSD care au lipsit de la motiunea de cenzura au fost exclusi din partid

Patru din cei cinci parlamentari care au absentat luni de la dezbaterea si votul motiunii de cenzura au fost exclusi din partid, decizie luata astazi la sedinta Consiliului Politic National al PSD, au confirmat pentru G4Media. ro surse din partid.

Prima excludere din PSD pentru tradarea partidului la votul motiunii

Biroul Permanent al Organizatiei Muncipale a PSD Caracal a decis, luni seara, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan. Principalul motiv este absenta acestuia din Parlament, la votarea motiunii de cenzura, insa nu este singura acuzatie care i se aduce deputatului.

Ciolacu i-a dat afara din partid pe patru dintre parlamentarii PSD care au lipsit la motiune. Carmen Dan, iertata pentru moment

Parlamentarii PSD Catalin Radulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan si Roxana Paturca au fost exclusi marti din partid, dupa ce cu o zi inainte nu au participat la sedinta privind motiunea de cenzura initiata de social-democrati. in cazul lui Carmen Dan nu s-a luat inca o decizie, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

PSD Caracal l-a dat afara pe deputatul Dan Ciocan, pentru ipocrizie si lipsa de caracter

Dan Ciocan a fost exclus luni seara din partid, la doar cateva ore dupa ce a absentat de la sedinta .

Catalin Radulescu Mitraliera si inca trei colegi au fost exclusi din PSD

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a celor patru parlamentari care au absentat luni din Pa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )