Libnet.ro
UNICEF

06:15

Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

B1 B1,
Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

Deputatul PSD, Dan Ciocan a fost exclus din partid in cursul serii de 31 august, dupa ce lipsit de la votarea motiunii de cenzura. Decizia a fost luata de catre Organizatia Municipala a PSD Caracal. Dan. continuă pe B1

Prima excludere din PSD pentru tradarea partidului la votul motiunii

Biroul Permanent al Organizatiei Muncipale a PSD Caracal a decis, luni seara, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan. Principalul motiv este absenta acestuia din Parlament, la votarea motiunii de cenzura, insa nu este singura acuzatie care i se aduce deputatului.

Deputatul PSD Dan Ciocan, care a lipsit de la votarea motiunii impotriva guvernului Orban, a fost exclus din partid

Deputatul PSD Dan Ciocan, membru al organizatiei PSD Caracal, a fost exclus de forul de conducere luni-seara, decizia urmand sa fie supusa aprobarii structurii judetene.

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Robert Negoita contesta in instanta ordinul prin care a fost suspendat din functia de primar: Este jenant

Robert Negoita anunta ca va contesta in instanta ordinul de prefect in baza caruia a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 3 pe motiv ca la alegerile din 27 septembrie va candida din partea altui partid decat cel pe listele caruia a fost ales in 2016. El califica acest demers pripit si lipsit de responsabilitate.

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice.

Ciolacu vrea excluderea din PSD a celor trei colegi imbolnaviti inaintea votului la motiune: Nu e niciunul bolnav

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei parlamentari social-democrati care nu au venit la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus. Ciolacu a spus ca niciunul din cei trei imbolnaviti nu este bolnav.

O femeie a fost arestata din cauza ca s-a filmat goala pe un pod din India

O frantuzoaica a fost arestata in India pentru ca a realizat o inregistrare video cu ea goala pe un pod sacru in orasul Rishikesh, relateaza BBC.

Spania: Incendiu violent de padure in Andaluzia. Mii de persoane au fost evacuate din calea flacarilor (VIDEO)

Mii de persoane din provincia spaniola Huelva, aflata in sud-vestul tarii, au fost evacuate preventiv, din cauza unui incendiu de padure care afecteaza o suprafata de aproape 10. 000 de hectare, informeaza El Pa.

Pericol pe litoral: Salvamarii au arborat steagul rosu. Trei turisti au fost scosi din mare in ultimul moment. Un barbat s-a inecat in statiunea Olimp (VIDEO)

E pericol la malul marii. Desi salvamarii au arborat steagul rosu si au avertizat turistii sa nu se aventureze in mare, deja s-au inregistrat victime, informeaza B1 TV. Mai multi oameni au fost salvati in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )