Libnet.ro
UNICEF

17:00

Catalin Radulescu Mitraliera si inca trei colegi au fost exclusi din PSD

România Liberă România Liberă,
Catalin Radulescu Mitraliera si inca trei colegi au fost exclusi din PSD

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a celor patru parlamentari care au absentat luni din Pa. continuă pe România Liberă

Catalin Radulescu si alti trei parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce au lipsit de la sedinta pe motiune din Parlament. Situatia lui Carmen Dan va fi analizata

Conducerea PSD a decis, intr-o sedinta convocata marti de presedintele Marcel Ciolacu, excluderea din partid a deputatilor Catalin Radulescu, Adrian Todor, precum si a senatoarei Roxana Paturca. Situatia.

Catalin Radulescu, ironizat in interiorul PSD dupa ce a fost exclus din partid

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, il acuza pe Catalin Radulescu, dupa ce acesta a lipsit de la sedinta in care urma sa se voteze motiunea de cenzura, ca s-a speriat prea tare de o bronsita, dar pana la a trai pericolul de deces e o distanta foarte mare.

Cristian Gentea, presedintele PSD Pitesti: Excluderea lui Catalin Radulescu, o decizie ceruta de colegi si electorat

Excluderea parlamentarului Catalin Radulescu din organizatia PSD Pitesti si din randul social-democratilor din Romania este o decizie ceruta de colegi si, mai presus de atat, ceruta in repetate randuri de electorat, a fost mesajul transmis de presedintele PSD Pitesti, Cristian Gentea.

Surse: Cad capete in PSD dupa esecul de la motiune. Catalin Radulescu, exclus din PSD

Cad capete in PSD in urma esecului de la motiunea de cenzura. Surse Antena 3 spun ca patru dintre parlamentarii care au lipsit de la sedinta parlamentului au fost exclusi in cadrul sedintei extrem de tensionate la care participa acum toti liderii partidului.

De ce au lipsit Carmen Dan si Catalin Radulescu de la votul pe motiunea de cenzura. Motivele invocate de cei doi

Senatoarea Carmen Dan si deputatul Catalin Radulescu sunt doi dintre social-democratii care au lipsit, luni, de la sedinta Parlamentului in care trebuia dezbatuta si votata motiunea de cenzura impotriva Gu.

Catalin Radulescu isi justifica absenta de la motiunea de cenzura: Am tusit sange si m-am speriat Probabil stiti ca sunt medic, nu vanzator de carnati ca unii dintre colegii mei

Dupa ce presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declaratca deputatul Catalin Radulescu i-a transmis ca are splina si ficatul un pic marite, parlamentarul PSD si-a motivat absenta de la votul motiunii de cenzura spunand ca s-a speriat dupa ce a tusit sange si s-a dus la medic.

Patru din cei cinci parlamentari PSD care au lipsit de la motiunea de cenzura au fost exclusi din partid

Patru din cei cinci parlamentari care au absentat luni de la dezbaterea si votul motiunii de cenzura au fost exclusi din partid, decizie luata astazi la sedinta Consiliului Politic National al PSD, au confirmat pentru G4Media. ro surse din partid.

Ciolacu pregateste excluderile dupa esecul motiunii. Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor, primii vizati: Care colegi? Nu e niciunul bolnav

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari social-democrati care au lipsit de la votul motiunii de cenzura. Acesta a pus la indoiala faptul ca cei trei sunt bolnavi.

Ciolacu vrea excluderea din PSD a celor trei colegi imbolnaviti inaintea votului la motiune: Nu e niciunul bolnav

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei parlamentari social-democrati care nu au venit la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus. Ciolacu a spus ca niciunul din cei trei imbolnaviti nu este bolnav.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )