Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Diaconescu: Nu sunt hotarat daca voi candida, eu vreau sa se incheie procesul privind Oltchim, nu sa am imunitate

B1 B1,
Dan Diaconescu: Nu sunt hotarat daca voi candida, eu vreau sa se incheie procesul privind Oltchim, nu sa am imunitate

Presedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a declarat luni seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie PPDDisi propune sa castige 70-80 de. continuă pe B1

Dan Diaconescu: Voi fi in finala prezidentialelor. Probabil o sa joc cu Sorin Oprescu

Dan Diaconescu a declarat, sambata seara, ca va ajunge in finala prezidentiala, unde il va intalni fie pe Gigi Becali, fie pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. De asemnea, patronul OTV este de.

Dan Diaconescu: Daca Ponta voia sa pierd alegerile, ma facea sa semnez contractul pentru ...

Patronul OTV Dan Diaconescu a vorbit luni seara, despre privatizarea esuata a combinatului Oltchim, precum si despre motivele pentru care a depus plangere penala impotriva fostului sef OPSPI Remus Vulpescu, scrie b1. ro. Diaconescu sustine ca Vulpescu e prieten cu Ponta si amandoi au pus tara la cale. De asemenea, acesta a explicat ca nu l-a inselat pe fostul sef de la privatizari in ceea ce priveste documentele. Nu il banuiesc pe Remus Vulpescu de prostie. El este prieten cu Ponta, sunt .

Dan Diaconescu: Daca Ponta voia sa pierd alegerile, ma facea sa semnez contractul pentru Oltchim si daca nu aveam bani, ma faceam de ras

Patronul OTV Dan Diaconescu a vorbit luni seara, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, despre privatizarea esuata a combinatului Oltchim, precum si despre motivele pentru care a depus.

Procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, amanat pentru 19 noiembrie

Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a amanat pentru 19 noiembrie dezbaterile in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare, potrivit Mediafax. Pe 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie, pentru santajarea primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, AMANAT pentru 19 noiembrie.

Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a amanat, luni, pentru 19 noiembrie dezbaterile in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare, scrie Mediafax. La iesirea din sediul Judecatoriei Sectorului 1, unde se judeca dosarul in care este acuzat de santaj, Dan Diaconescu a vorbit despre privatizarea Oltchim, aratand ca a dovedit ca Guvernul voia .

Dan Diaconescu: Nu cred ca Becali va putea pierde sefia PNL-ului. Am pierdut 2 milioane de euro pentru ca nu a intrat in PP-DD

Patronul OTV Dan Diaconescu a declarat luni seara, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca George Becali va castiga sefia PNL-ului, pentru care ar urma sa-si depuna candidatura anul viitor.

Dan Diaconescu ar putea conduce Romania... de DUPA GRATII. Acesta ar putea primi 15 ani de inchisoare

Dan Diaconescu ar putea sta pana la 15 ani dupa gratii, fiind acuzat de inselaciune in dosarul privatizarii Oltchim, conform avocatului sau, scrie gandul. info. Remus Vulpescu, fostul director al Oficiului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )