Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dan Lufkin, unul dintre oamenii-legenda de pe Wall-Street: Mi-as pune viata in mainile lui Mugur Isarescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Lufkin, unul dintre oamenii-legenda de pe Wall-Street: Mi-as pune viata in mainile lui Mugur Isarescu

Romania duce lipsa de lideri politici puternici, precum un Kennedy, singura exceptie fiind guvernatorul BNR Mugur Isarescu, considera Dan Lufkin, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din lume si o legenda pe Wall Street. continuă pe Wall-Street Ro

Cum va fi 2015 din punct de vedere fiscal? Raspunde Angela Rosca (TaxHouse) in emisiunea WALL-STREET 360

Invitata emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 11 decembrie, este Angela Rosca, managing partner al companiei de consultanta TaxHouse.

Revolutia de la 1989 din Romania: 10 zile care au pacalit lumea

Transmis pe 16 decembrie 1994 de postul britanic BBC, Ten Days that Fooled the World 10 zile care au pacalit lumea) reprezinta unul dintre putinele reportaje straine care chestioneaza Revolutia din 1989 din Romania si pe actorii ei.

FlorideLux deschide prima florarie traditionala din Bucuresti in urma unei investitii de 25.000 de euro

Grupul FlorideLux, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de florarii online din Romania, a deschis prima florarie offline din Capitala, dupa o investitie de 25. 000 euro, in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Titulescu.

E-Boda a lansat Avatar, primul dispozitiv de realitate virtuala din Romania. Planurile romanilor cu tehnologia care stabileste 'noua frontiera' in IT

E-Boda, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de smartphone-uri si tablete la nivel local, a lansat in Romania, spre comercializare, Avatar, primul dispozitiv de realitate din Romania, un gadget cu o tehnologie despre care oficialii companiei spun ca.

Ce urmeaza in piata de consultanta de management in 2015? Raspunde Stefan Marcu, director A.T. Kearney [VIDEO]

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 12 decembrie, este Stefan Marcu, director in cadrul companiei de consultanta in management A. Kearney. Urmareste interviul acordat WALL-STREET. RO in materialul VIDEO de mai sus.

Ce carti citesc managerii din piata de leasing: motivationale, de cultura generala sau literatura pura

In culisele activitatii de la birou, cei care conduc marile companii de leasing se relaxeaza citind. RO a aflat care sunt ultimele carti citite de managerii din leasing si ce recomanda acestia celor care vor sa cunoasca mai bine aceasta.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Dan Besciu (Euroconstruct) si alti oameni de afaceri, arestati preventiv

Dan Besciu, asociat si administrator la Euroconstruct 98 Trading, Josef Hornegger, Alexandru Horpos si Vlad Ionel Vamesu au fost arestati preventiv de instanta suprema, in dosarul de evaziune, spalare de bani si delapidare cu un prejudiciu de.

iSense.Solutions: Jumatate dintre romanii din mediul urban a facut cumparaturi de Black Friday

Aproximativ 51% dintre locuitorii din mediul urban au facut cumparaturi de Black Friday, cei mai multi dintre acestia afirmand ca evenimentul a fost mai reusit decat cel de anul trecut, arata un studiu realizat de compania iSense. Solutions.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )