Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dan Negru: in Cehia, echipa de hochei atrage mai mult interes. La noi - Chiriches

Antena3 Antena3,
Dan Negru: in Cehia, echipa de hochei atrage mai mult interes. La noi - Chiriches

Carmen Topala, secretar de stat in Ministerul Sportului, invitata la Editia Speciala de sambata, a explicat ca Simona Halep este o jucatoare incomoda pentru Maria Sarapova si poate face un joc foarte. continuă pe Antena3

Care este strategia ideala: Mai putin timp petrecut pe scaun sau mai mult sport?

Faptul ca nu facem suficient de multa miscare a devenit, in zilele noastre, un adevar general. Cu toate acestea, este posibil sa fie si vina timpului indelungat pe care il petrecem stand pe un scaun. Despre ce este vorba pana la urma? Este vorba de lipsa timpului in care suntem activi sau timpul excesiv in care suntem inactivi? Pe care dintre cele doua trebuie sa ne concentram mai mult?.

Dupa abdicarea Regelui, spaniolii se intreaba: Ce costa mai mult monarhia sau republica?

Abdicarea Regelui Spaniei in favoarea fiului sau, Printul Felipe, a redeschis subiectul inlocuirii monarhiei si trecerea la republica. Publicatia iberica Excite. es a facut un calcul pentru a arata daca monarhia costa tara mai mult decat republica.

UPDATE Ultimele cifre BRAT: Click vinde de aproape trei ori mai mult decat primele patru generaliste impreuna / Romania libera in scadere abrupta. Tolontan: BRAT a prins Romania libera ca si-a umflat tirajul ani de zile cu 60%

Liderul ziarelor romanesti, tabloidul Click!, a avut in primul trimestru al anului vanzari medii pe aparitie de aproape trei ori mai mari decat Evenimentul ZIlei, Jurnalul National, Adevarul si Romania libera la un loc, potrivit ultimelor cifre BRAT. Al doilea cel mai vandut ziar, tabloidul Libertatea a avut, la randul sau, vanzari medii mai mari decat toate cele patru generaliste plus Gazeta Sporturilor impreuna. Comparativ cu primul trimestru al anului trecut, vanzarile Romania libera, ziarul omului de afaceri Dan Adamescu, retinut joi de DNA, au suferit cea mai abrupta scadere. UPDATE Legat de vanzarile RL, Catalin Tolontan scrie, vineri, pe blogul sau: Catavencii au avut dreptate: BRAT a prins Romania Libera ca si-a umflat tirajul, ani de zile, cu 60%.

Autoklass ofera verificari gratuite pentru posesorii de autoturisme Mercedes-Benz Citeste mai mult: Autoklass ofera verificari gratuite pentru posesorii de autoturisme Mercedes-Benz

Prezenta in cadrul caravanei, echipa de tehnicieni si consilieri auto din cadrul Autoklass va asigura gratuit servicii service specializate constand in efectuarea de verificari functionale, expertize si diagnosticari. Aceste operatiuni service vor reconfirma clientilor calitatea serviciilor si profesionalismul membrilor echipei Autoklass - Partener autorizat Mercedes-Benz.

UPDATE Remus Borza va trebui sa returneze comisionul de succes de 2,2 milioane de euro incasat anul trecut pentru insolventa Hidroelectrica. Insa, ar putea primi mai mult la sfarsitul procedurii de insolventa. Suma depinde de performantele sale

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, va fi pus in situatia de a returna comisionul de succes de circa 2,2 milioane de euro incasat anul trecut pentru iesirea din insolventa a Hidroelectrica. Avand in vedere ca in luna februarie 2014, Hidroelectrica a fost obligata, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, sa reintre insolventa ca si cum nu ar fi iesit niciodata din aceasta procedura, comisionul de succes incasat de Borza nu putea fi valabil. Insa situatia este si mai complicata de atat. Borza a cerut, dupa reintrarea companiei in insolventa, un bonus in plus fata de ceea ce incasase deja. Departamentul pentru Energie nu a fost de acord si au urmat o serie de discutii intre cele doua parti. Vezi in text la ce compromis au ajuns cele doua parti.

Pretul locuintelor a EXPLODAT. Casele costa MAI MULT decat inaintea crizei economice

Preturile locuintelor din Marea Britanie au atins un nou maxim in luna mai si au depasit nivelul record atins in octombrie 2007, sugerand ca semnele recente de incetinire a pietei ar putea fi de scurta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )