Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Negru a explicat de ce i se rupe de politica pentru aceia care il acuza ca nu se implica: Dupa fotografia asta nu a mai fost nimic...Unde erati atunci?

Adevărul Adevărul,
Dan Negru a explicat de ce i se rupe de politica pentru aceia care il acuza ca nu se implica: Dupa fotografia asta nu a mai fost nimic...Unde erati atunci?

Realizatorul de televiziune Dan Negru 47 de ani) le-a raspuns celor care il acuza ca nu il intereseaza ce se intampla pe scena politica, explicand care este motivul pentru care nu ia atitudine. continuă pe Adevărul

Dan Negru, revoltat ca din cauza atentiei indreptate spre politicieni, copiii talentati sunt ignorati: in afara de Dragnea sau Dancila, pe ceilalti nu-i mai vedem

Dan Negru, prezentatorul show-ului Next Star, de la Antena 1, a scris pe pagina sa de Facebook ca din cauza atentiei indreptata spre politicieni, unii copii talentati ajung sa fie ignorati, ceea ce ii va determina, in viitor, sa paraseasca Romania.

Echipa Romniei a obtinut 5 medalii de aur si o medalie de bronz la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori care a avut loc n perioada 19-24 iunie, n Rodos, Grecia

In perioada 19 - 24 iunie 2018 s-a desfasurat in Rodos, Grecia, a 22-a Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori JBMO 2018). JBMO este o competitie anuala la care participa elevi care au varsta sub 15 ani si jumatate in ziua concursului). JBMO contribuie la sustinerea si dezvoltarea elevilor cu aptitudini deosebite la matematica din tarile participante.

Mesajul Rovanei Plumb pentru protestatarii care s-au bucurat la condamnarea lui Dragnea: Nu pot exista atitudini de cntec, de bucurie, de dans, fata de necazul unui om

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a criticat pe protestatarii din Piata Victoriei care s-au bucurat la aflarea vestii ca Liviu Dragnea a fost condamnat.

BASF dezvolta culori pentru autoturisme care atenueaza acumularea de caldura

BASF lanseaza raportul anual Automotive Color Trends, care reuneste predictiile designerilor din cadrul diviziei sale de Produse de acoperire, privind trendurile de culoare pentru autoturisme, in perioada 2018-2019, sub forma unei colectii de 65 de noi.

Bonusuri pentru soferii care folosesc masini electrice

Concurenta aduce dupa sine progresul. Soferii Uber care utilizeaza vehicule electrice ar putea primi o marire de salariu in cadrul unui proiect pilot lansat de companie in aceasta saptamana, pentru a-i convinge sa renunte la vehiculele cu carburanti fosili in favoarea unor modele nepoluante.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )