Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dan Negru si Horia Brenciu mesaj VIRAL pentru premierul Dancila in ziua motiunii: Eu iubesc viorelele! Vioricoo...

B1 B1,
Dan Negru si Horia Brenciu mesaj VIRAL pentru premierul Dancila in ziua motiunii: Eu iubesc viorelele! Vioricoo...

Dan Negru si Horia Brenciu au postat pe retelelede socializare un videoclip in care ironizeaza situatia de pe scena politica. Eu practic iubesc foarte mult viorelele, spune Horia Brenciu. La randul. continuă pe B1

Dan Negru a explicat de ce i se rupe de politica pentru aceia care il acuza ca nu se implica: Dupa fotografia asta nu a mai fost nimic...Unde erati atunci?

Realizatorul de televiziune Dan Negru 47 de ani) le-a raspuns celor care il acuza ca nu il intereseaza ce se intampla pe scena politica, explicand care este motivul pentru care nu ia atitudine.

Dan Negru a trait clipe de groaza la Moscova: Din jeep au coborat doi galigani, care au venit spre mine

Dan Negru a fost la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal de la Moscova. O intamplare petrecuta acolo l-a marcat. Eram cu Codruta, cu sotia mea, pe Arbat, un bulevard comercial pietonal extrem de.

Dan Negru, revoltat ca din cauza atentiei indreptate spre politicieni, copiii talentati sunt ignorati: in afara de Dragnea sau Dancila, pe ceilalti nu-i mai vedem

Dan Negru, prezentatorul show-ului Next Star, de la Antena 1, a scris pe pagina sa de Facebook ca din cauza atentiei indreptata spre politicieni, unii copii talentati ajung sa fie ignorati, ceea ce ii va determina, in viitor, sa paraseasca Romania.

Parintele Calistrat, mesaj genial pentru barbatii divortati

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi, devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste, explica ce trebuie sa faca un barbat divortat. Ai divortat, da? Ai copii si ai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )