Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Negru, mesaj amar despre vedetele din Romania: Cine ar putea sa faca asta?

Antena3 Antena3,
 Dan Negru, mesaj amar despre vedetele din Romania: Cine ar putea sa faca asta?

Vedeta Antenei 1 comenteaza pe un ton usor amar viata artistica din Romania, una care nu reuseste deloc sa treaca granitele vecinilor. Havasi , artistul ungur, a adunat vreo 12 mii de romani in. continuă pe Antena3

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania: Doar 4 din 10 micuti, programati la vaccin, au fost imunizati in luna octombrie. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania. Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze micutii, astfel incat doar patru din zece copii programati pentru.

Film horror pe un camp din Romania. Un copil cu retard mintal este abuzat sexual. Opt minori participa la fapte. Totul este filmat

O poveste desprinsa din filmele de groaza se afla in aceste momente pe masa judecatorilor din Romania. Scene de o cruzime fara margini, viol, santaj, un scenariu care doar in mintea suferinda a .

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Un deputat dezvaluie! SUMA COLOSALA pe care multinationalele o scot anual din Romania

Legal, dar nu moral! in fiecare an, multinationalele scot din Romania miliarde de euro prin inginerii financiare discutabile, sustine deputatul independent Remus Borza, citat de Digi24. Toata.

OFICIAL Ministerul Dezvoltarii, despre lucrarile din dosarul Tel Drum-Dragnea: Corectiile de milioane de euro au fost platite din bugetul de stat, in 2014

Corectiile financiare de milioane de euro decise in cazul a doua lucrari care fac acum obiectul dosarului Dragnea-Tel Drum, deschis de Directia Nationala Anticoruptie DNA), au fost platite in anul 2014, de la bugetul de stat al Romaniei, a confirmat oficial Ministerul Dezvoltarii Regionale MDRAPFE). Prin aceste corectii, Romania a suportat din bugetul propriu cheltuielile efectuate in poiectele europene in cauza, neutilizand in loc banii de la Uniunea Europeana. Intr-un raspuns oferit vineri la solicitarea HotNews, ministerul precizeaza ca la una dintre lucrari MDRAPFE va fi nevoit sa se constituie parte civila intr-un eventual proces penal in acest caz, pentru a-si putea recupera acest prejudiciu de la presupusii vinovati.

Singurul condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Referendumul fuge de inchisorile din Romania

Singurul condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Referendumul refuza sa-si ispaseasca pedeapsa in Romania. Este vorba despre vranceanul Vili Stan care, la.

Cum arata lista de garda intr-un orasel belgian. Ministerul Sanatatii din Romania, se vede?

Vlad Vasile Voiculescu a postat pe Facebooko fotografie cu lista de garda a unui spital dintr-un orasel de marime medie din Belgia. Poza de mai jos redeschide rani mai vechi ale societatii romanesti,.

Cum arata lista de garda la un spital dintr-un orasel belgian. Ministerul Sanatatii din Romania, se vede?

Vlad Vasile Voiculescu a postat pe Facebooko fotografie cu lista de garda a unui spital dintr-un orasel de marime medie din Belgia. Poza de mai jos redeschide rani mai vechi ale societatii romanesti,.

Singurul hotel din Romania neconstruit inca, dar rezervat deja 60%

Singurul hotel de gheata din sud-estul Europei, cel aflat in judetul Sibiu, la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras, la Balea Lac, este rezervat in proportie de 60%,.

Pai voi chiar ne credeti pe toti TAMPITI? Cel mai tanar primar din Romania demasca IPOCRIZIA guvernului

Noile masuri fiscale determina toti primarii din tara sa stea cu mana intinsa la Guvern pentru finantarea lucrarilor de dezvoltare. Castig de cauza vor avea primarii PSD si cei care vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )