Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Petrescu inaintea returului cu Sevilla: Da, Doamne sa ajungem la penalty-uri

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu inaintea returului cu Sevilla: Da, Doamne sa ajungem la penalty-uri

Pe CFR Cluj o asteapta, joi seara, cel mai dificil meci al sezonului, returul cu Sevilla din saisprezecimile Europa League. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, inaintea returului cu Sevilla: Sunt convins ca sansele noastre sunt mici

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este convins ca sansele de calificare a clujenilor in optimile Europa LEague sunt mici, el mentionand ca si-ar dori sa se ajunga la lovituri de departajare la confruntarea cu FC Sevilla.

Sevilla, precauta inaintea returului cu CFR Cluj - Ce a spus Julen Lopetegui despre campioana Romaniei

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Julen Lopetegui, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca adversara din 16-imile de finala ale Ligii Europa, CFR Cluj, este mai periculoasa in deplasare decat acasa si are capacitatea de a se adapta la orice sistem de joc, astfel ca gruparea spaniola este precauta inaintea returului de joi.

Ruptura intre Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu: Nu l-am sunat de trei ani

Fosti colegi in Generatia de Aur care a adus glorie fotbalului romanesc la Mondialul din 94 si nu numai, Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu au pierdut legatura. Ilie Dumitrescu a dezvaluit dupa meciul lui.

Dan Petrescu, ironic dupa victoria din Banie: CSU Craiova sau cum se numeste echipa acum?

CFR Cluj a incheiat sezonul regular pe primul loc in clasamentul din Liga 1 la sase puncte distanta de urmatoarea clasata, insa antrenorul Dan Petrescu spune ca titlul se va decide in ultima etapa din playoff. Bursucul n-a scapat prilejul sa trimita cateva sageti spre olteni.

Dan Petrescu, nemultumit de formatul Ligii 1: Noi iesim din Europa

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, in cadrul unei conferintei de presa, ca ar dori ca regula U21 sa fie scoasa din regulamentul Ligii 1. De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj ar scoate sistemul cu play-off si play-out.

VIDEO Sevilla castiga inaintea returului cu CFR Cluj (3-0 vs Getafe)

Formatia FC Sevilla, adversara CFR Cluj in Europa League, a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Getafe, intr-un meci din etapa a 25-a a campionatului Spaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )