Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Petrescu a ratat calificarea in Europa League cu Dinamo Moscova, dupa o remiza in ultima etapa

B1 B1,
Dan Petrescu a ratat calificarea in Europa League cu Dinamo Moscova, dupa o remiza in ultima etapa

Antrenorul Dan Petrescu a ratat, duminica, calificarea in Europa League cu Dinamo Moscova, dupa ce a obtinut doar o remiza, scor 0-0, in ultima etapa din Rusia, in fata celor de la Volga, potrivit. continuă pe B1

Dinamo Moscova - Volga 0-0/ Dan Petrescu a ratat prezenta in viitorul sezon al Europa League

Dinamo Moscova a ratat calificarea in viitoarea editie din Europa League, echipa pregatita de Dan Petrescu remizand, scor 0-0, cu Volga. Cum Rubin Kazan a invins cu 2-0 pe FC Krasnodar, Dinamo a incheiat sezonul pe locul 7.

Dan Petrescu isi ia adio de la Europa! Dinamo Moscova nu a reusit sa invinga o echipa din subsolul clasamentului

Dinamo Moscova - Volga Novgorod: 0-0 / Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a obtinut duminica doar o remiza alba in meciul cu Volga, rezultat care o face sa rateze participarea in cupele europene din sezonul viitor.

Dan Petrescu isi ia adio de la Europa. Dinamo Moscova nu a reusit sa invinga o echipa din subsolul clasamentului

Dinamo Moscova - Volga Novgorod: 0-0 / Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a obtinut duminica doar o remiza alba in meciul cu Volga, rezultat care o face sa rateze participarea in cupele europene din sezonul viitor.

Dan Petrescu rateaza cupele europene

Esec pentru Dan Petrescu in finalul sezonului din Rusia. Ultimele doua etape s-au dovedit de cosmar pentru antrenorul roman de la Dinamo Moscova, iar formatia din capitala Rusiei a ratat calificarea in viitoarea editie a cupelor europene.

Gabriel Torje este dorit in Rusia, de Dinamo Moscova si Rubin Kazan

Gabriel Torje, mijlocasul lui Udinese, actualmente imprumutat la Granada, este dorit in Rusia de Dinamo Moscova, echipa antrenata de Dan Petrescu, si de Rubin Kazan, potrivit GSP. Desi a avut evolutii oscilante,.

Misiune indeplinita pentru Mircea Rednic: Standard Liege s-a calificat in play-off-ul Europa League

Standard Liege - Gent: 7-0 / Standard Liege a invins duminica Gent cu un rezultat categoric, care-i garanteaza echipei lui Mircea Rednic calificarea in play-off-ul Europa League.

Anunt important de la UEFA pentru echipele din Europa League

Forul care se ocupa de destinele fotbalului la nivel european a anuntat, vineri, ca incepand din 2015 castigatoarea Europa League va avea locul asigurat in proxima editie a Champions League.

Rednic si Standard au pierdut mansa tur a barajului pentru Europa League

Clasata pe pozitia a 5-a dupa terminarea play-offului campionatului belgian, Standard Liege este nevoita sa joace un baraj pentru a prinde ultimul loc de Europa League.

Finala Ligii Campionilor din 2015 va avea loc la Berlin. Varsovia va gazdui ultimul act al Europa League

Finala Ligii Campionilor din sezonul 2014/2015 se va desfasura la Berlin, in timp ce Varsovia va gazdui ultimul act al Europa League, a anuntat, joi, UEFA. Alegerea capitalei Germaniei pentru organizarea finalei Lig.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )