Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dan Petrescu s-a temut pentru calificare: Mi-a fost frica sa nu ne facem de ras

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu s-a temut pentru calificare: Mi-a fost frica sa nu ne facem de ras

CFR Cluj s-a calificat in grupele Europa League dupa 3-1 in playoff cu echipa finlandeza KuPs, insa Dan Petrescu spune ca a avut emotii pana la final. continuă pe Online Sport

Pe cine vrea sa intalneasca Dan Petrescu in grupele Europa League

Pentru al doilea an consecutiv CFR Cluj va evolua in grupele Europa League, iar antrenorul Dan Petrescu are cateva preferinte.

Sfat pentru tricolori de la Dan Petrescu: Sa nu facem asta in Islanda

Fostul mare international Dan Petrescu le-a oferit tricolorilor un sfat important inaintea barajului cu Islanda din 8 octombrie.

Dan Petrescu a gasit motiv de suparare si dupa calificarea in grupele Europa League! Reactiile lui Camora si Bilasco

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a comentat joi seara, victoria din playoff-ul Europa Leagua, 3-1 cu campioana Finlandei, KuPS, scor 3-1.

Dan Petrescu, dupa calificarea in grupele Europa League: E ceva fantastic

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa meciul cu KuPS, scor 3-1, ca l-a suparat putin faptul ca adversarii au reusit sa inscrie, dar calificarea in grupele Europa League este ceva fantastic.

Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Vestea ca Nicusor Dan a fost ales primar a adus multa speranta in casele bucurestenilor, dupa ce ierni la rand au inghetat in casele lor, fara a beneficia de apa calda si caldura. Gandul inspaimantator al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe multi cetateni sa faca poteca spre sectiile de votare pentru a incerca .

Ce se intampla cu apa calda si caldura, la iarna. Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Se stie ce se va intampla cu apa caldasi caldura, la iarna. Nicusor Dan tocmai a facut anuntul de care sunt interesati toti locuitorii de la bloc care locuiesc in Bucuresti. Ncusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a dat asigurari ca bcurestenii vor avea caldura si apa calda, in iarna lui 2020-2021, dar a avertizat .

Nicusor Dan: Proiectul privind stimulentul pentru donarea de plasma este ilegal si va inceta. incurajezi oameni care nu sunt neaparat sinceri si pot sa-i puna in pericol pe ceilalti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat. Nicusor Dan:.

Primul jet pack pentru paramedici a fost inventat. Ce distanta parcurge in 90 de secunde

Presa bitanica relata ieri ca primul jet pack paramedic din lume si-a luat zborul in Marea Britanie. Imaginile incredibile arata costumul testat in Lake District. Inventia ar putea ajuta paramedicii in viitor. Primul jet pack paramedic a fost inventat Primul jet pack paramedic, denumit costumul Jet de 1050 CP, a fost dezvoltat ca o colaborare .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )