Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dan Petrescu va semna cel mai mare contract al carierei! Ce se intampla cu CFR Cluj

Playtech Playtech,
Dan Petrescu va semna cel mai mare contract al carierei! Ce se intampla cu CFR Cluj

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, iar partida cu AS Roma ar putea fi ultima pentru el la campioana Romaniei. GSP anunta ca antrenorul in varsta de 52 de ani are doua oferte imposibil de refuzat. Cea mai tentanta pare a fi cea de la Al Nasr, in Arabia Saudita. Seicii au pus . continuă pe Playtech

Franta are cel mai mare numar de cazuri de Covid 19 din Europa, 1,6 milioane

Franta este tara din Europa cu cel mai mare numar de cazuri de contaminare de catre noul coronavirus de la inceputul pandemiei, a declarat joi directorul general al sanatatii, Jerome Salomon, potrivit AFP.

Record negativ in Polonia. Cel mai mare numar de decese in 24 de ore de la debutul pandemiei de COVID-19

Miercuri, Polonia a raportat aproape 24. 700 cazuri noi de coronavirus si 373 de decese, cel mai mare numar de la debutul pandemiei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Sanatatii. Polonia: Cel.

Al doilea cel mai mare oras din Romania scapa la mustata de intrarea in scenariul rosu. Incidenta cazurilor de Covid-19: 2,9885 la mie

Reprezentantii Prefecturii judetului Iasi anunta ca municipiul Iasi, al doilea cel mai mare din tara ca numar de locuitori, este aproape de a intra in scenariul rosu.

Ce salariu are Dan Petrescu la CFR Cluj. Cifra record pentru Liga 1

Dan Petrescu este considerat de un numar semnificativ al oamenilor din fotbalul romanesc drept cel mai mare antrenor din campionatul intern. Altii ilcerchiarpe banca echipei nationale. Rezultatele.

Dan Petrescu s-a razgandit si nu mai pleaca de la CFR Cluj - Decizia luata de tehnician

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a razgandit si nu mai pleaca de la clubul ardelean dupa meciul cu AS Roma, dar anunta ca isi ia o perioada de pauza dupa partida cu FC Arges, profitand de intreruperea competitionala pentru intalnirile echipelor nationale.

Record negativ in Italia, 34.505 de noi cazuri de COVID-19. Autoritatile au raportat 445 de decese, cel mai mare numar din 23 aprilie si pana acum

Autoritatile de la Roma au raportat cifre ingrijoratoare in peninsula. Italia a atins un nou record, de 34. 505 de noi cazuri de COVID-19. Totodata, oficialii din Sanatate au anuntat un numar de 445 de decese.

Europa League: AS Roma - CFR Cluj Dan Petrescu: Ar fi miracolul carierei daca vom castiga

Dupa patru puncte acumulate in primele doua partide, pentru CFR urmeaza cel mai important test din Grupa A din Europa League. Formatia lui Dan Petrescu intalneste pe AS Roma, chiar pe Olimpico. Cu destule absente importante in lot, tehnicianul roman spune ca un rezultat pozitiv tine mai degraba de un miracol. Partida va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus.

Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj? Nu mai pot! Gata!

Dan Petrescu este, in acest moment, cel mai titrat antrenor din Liga 1. Are cele mai multe prezente in Cupele Europene si trei titluri consecutive cu CFR Cluj. Dar Dan Petrescu, dupa ultimul meci din campionat, si-a anuntat plecarea de la echipa. Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj Ultimul meci din campionatul intern se .

A fost furat Dan Petrescu? Adrian Porumboiu a oferit un verdict devastator

Cel mai mare scandal din Liga I din ultima perioada s-a declansat dupa meciul CFR Cluj - Gaz Metan, scor 1-2. Drept urmare, ardelenii ameninta ca nu se vor prezenta la intalnirea cu FC Arges din urmatoarea etapa!.

Dan Petrescu s-a razgandit, nu mai pleaca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a razgandit si nu mai pleaca de la clubul ardelean dupa meciul cu AS Roma, dar anunta ca isi ia o perioada de pauza dupa partida cu FC Arges, profitand de intreruperea competitionala pentru intalnirile echipelor nationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )