Libnet.ro
UNICEF

15:30

Europa League: AS Roma - CFR Cluj Dan Petrescu: Ar fi miracolul carierei daca vom castiga

Hotnews Hotnews,
 Europa League: AS Roma - CFR Cluj Dan Petrescu: Ar fi miracolul carierei daca vom castiga

Dupa patru puncte acumulate in primele doua partide, pentru CFR urmeaza cel mai important test din Grupa A din Europa League. Formatia lui Dan Petrescu intalneste pe AS Roma, chiar pe Olimpico. Cu destule absente importante in lot, tehnicianul roman spune ca un rezultat pozitiv tine mai degraba de un miracol. Partida va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus. continuă pe Hotnews

AS Roma CFR Cluj 5-0 live stream online Europa League. Meci de cosmar pentru campioana Romaniei! Cea mai grea infrangere suferita de CFR Cluj in Europa

UPDATE, ora 21:46 Seara de cosmar pentru CFR Cluj si Dan Petrescu la Roma. 0-5 pe Stadio Olimpico este cea mai grea infrangere europeana atat pentru campioana Romaniei, cat si pentru antrenorul de 52 de ani. Mkhitaryan, Ibanez, Mayoral, o dubla, si Pedro au marcat pentru gazde, care conduc grupa A, cu 7 puncte. Cu .

Asa am trait Roma - CFR Cluj

Joi seara, de la 19:55, am transmis live text in aceasta pagina, meciul AS Roma - CFR Cluj, partida din etapa a 3-a in grupele Europa League.

Cum il ironizeaza MM Stoica pe Dan Petrescu dupa ultimele declaratii

Dan Petrescu a precizat, la suparare, ca va pleca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma din Europa League din cauza arbitrajelor de care formatia sa are parte in Liga 1. La aflarea acestei vesti, Mihai Stoica l-a ironizat pe contul personal de Facebook pe tehnicianul campioanei Romaniei.

Dan Petrescu inaintea meciului cu Roma: Daca pierdem nu e nicio rusine

CFR Cluj are meci greu, joi seara, in deplasare cu AS Roma, partida in care campioana Romaniei porneste cu sansa a doua.

Arbitru sloven la AS Roma CFR Cluj

UEFA a anuntat cine va arbitra confruntarea de pe Stadio Olimpico dintre AS Roma si CFR Cluj.

Dan Petrescu aduce lamuriri despre eventuala plecare de la CFR Cluj

Tehnicianul campioanei CFR Cluj a revenit cu lamuriri dupa ce la finalul meciului pierdut cu Gaz Metan Medias a amenintat ca pleaca de la echipa din Gruia.

Avancronica meciului AS Roma CFR Cluj

Pentru CFR Cluj meciul de joi seara este de departe cel mai dificil din actuala campanie europeana.

Dezastru la Roma. CFR Cluj, cea mai drastica infrangere in Europa

Campioana Romaniei a fost spulberata de AS Roma cu scorul de 5-0, joi seara, in deplasare, pe Stadio.

Masura radicala pe care Dan Petrescu vrea sa o ia dupa meciul cu AS Roma: M-am saturat, ma duc

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminica seara, la Digisport, ca intentioneaza sa se desparta de campioana en titre, el precizand ca are nevoie de o pauza si ca nu a primit ceea ce a cerut.

Europa League: CFR Cluj, cea mai dura infrangere europeana din istorie (0-5 vs AS Roma)

CFR Cluj nu a contat, joi seara, pe Olimpico. AS Roma i-a provocat echipei pregatite de Dan Petrescu cea mai crunta infrangere din istoria participarilor in cupele europene, scor 5-0, in etapa a treia din grupele Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )