Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dan Petrescu, tentat sa plece din nou de la CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu, tentat sa plece din nou de la CFR Cluj

De aceasta data lui Dan Petrescu ii face cu ochiul o echipa din Liga 1 Betano. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, nervos cand a fost intrebat de ce CFR joaca atat de urat! Iesire lipsita de fair-play la adresa unui reporter

CFR Cluj a fost eliminata din Cupa Romaniei, dupa ce a remizat, scor 2-2 la Astra, echipa care castigase in tur cu 3-1.

Astra Giurgiu o elimina pe CFR Cluj si se califica in finala Cupei Romaniei. Dan Petrescu, sageti catre FCSB

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei din acest an, in urma rezultatului de egalitate, scor 2-2, obtinut cu CFR Cluj, in returul semifinalelor competitiei.

Dan Petrescu, ironic la adresa celor de la Astra Giurgiu

Eliminat in semifinalele Cupei Romaniei de Astra Giurgiu, antrenorul Dan Petrescu a trimis sageti in directia rivalilor de la Dunarea.

Cupa Romaniei: Astra Giurgiu este prima finalista, dupa 2-2 cu CFR Cluj (5-3 la general); Deac a ratat un penalty

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei, dupa ce a terminat la egalitate returul disputat pe teren propriu, scor 2-2, impotriva celor de la CFR Cluj. Giurgiuvenii s-au calificat datorita rezultatului inregistrat in tur, 3-1 5-3 la general), si se vor duela in ultimul act cu invingatoarea dublei dintre FC Viitorul si CSU Craiova returul porneste de la scorul de 2-1 pentru formatia lui Gica Hagi).

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj (19:45)

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Asa am trait Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Madalina Ghenea, din nou MIREASA. PRIMA IMAGINE de la eveniment! Cu cine s-a casatorit fotomodelul

Madalina Ghenea a imbracat, din nou, rochia de mireasa. Frumoasa romanca a postat pe Instagram o fotografie care le-a dat de banuit fanilor. Fotomodelul apare in rochie alba, iar mesajul transmis de aceasta.

PENTRU O CAUTIUNE DE 4,5 MILIOANE DE DOLARI: Carlos Ghosn va fi eliberat, din nou, in Japonia

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, va fi eliberat din nou dintr-un centru de detentie din Japonia, dupa depunerea unei cautiuni de 4,5 milioane de dolari stabilita, astazi, de un tribunal din Tokyo, transmite Reuters.

Fan BingBing nu este la inchisoare! Iat-o din nou pe covorul rosu!

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, dar si una din cele mai bogate, a disparut fara urma anul trecut, toata lumea banuind ca a intrat la inchisoare in urma evaziunii fiscale de care era acuzata. Iata ca nu este asa, iar frumoasa actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu! .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )