Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dan Radu Rusanu a iesit din arestul Politiei Capitalei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Radu Rusanu a iesit din arestul Politiei Capitalei

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a iesit, miercuri, din Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce i-a expirat mandatul de retinere emis marti de procurorii anticoruptie. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Radu Rusanu a iesit din Arestul Politiei Capitalei si va fi cercetat in libertate in dosarul Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, retinut marti, va fi cercetat in stare de libertate, a decis miercuri Tribunalul Bucuresti. Rusanu a parasit Arestul Politiei Capitalei in jurul orei.

Dan Radu Rusanu a iesit din Arestul Politiei Capitalei

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a iesit, miercuri, din Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce i-a expirat mandatul de retinere emis marti de procurorii anticoruptie.

UPDATE Propunerea de arestare preventiva a lui Rusanu, respinsa de instanta. Decizia nu e definitiva. Dan Radu Rusanu a iesit din Arestul Politiei Capitalei

Propunerea de arestare preventiva a lui Dan Radu Rusanu, formulata de procurorii anticoruptie, a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) urmand sa paraseasca arestul miercuri la ora 13. 30, cand ii expira ordonanta de retinere, anunta Mediafax. Ora 14:00 Dan Radu Rusanu a iesit din Arestul Politiei Capitalei.

Dan Radu Rusanu, retinut de DNA

DNA cere urmarire penala pentru Chitoiu Procurorii anticoruptie au dispus, astazi, retinerea pentru 24 de ore a presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu, in dosarul Carpatica, sub acuzatia de favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, conform unui comunicat publicat pe site-ul DNA. Tot astazi, Rusanu va fi prezentat Tribunalului Bucure and sti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Din ordonanta de extindere a urmaririi penale a rezultat ca exista date and si indicii rezonabile, conform carora, pentru perpetuarea situatiei de favorizare a societatii de asigurari Carpatica si urmarind impunerea in cadrul consiliului ASF a anumitor persoane, dar and si intarirea propriei puteri decizionale, Rusanu Radu Dan a efectuat demersuri pentru adoptarea unei ordonante de urgenta de catre Guvernul Romaniei, care sa dea caracter normativ si obligatoriu intereselor sale personale si de grup.

Prim-vicepresedintele ASF, Daniel Daianu, va prelua atributiile lui Dan Radu Rusanu

Atributiile presedintelui Dan Radu Rusanu vor f preluate de prim-vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Daniel Daianu. Dan Radu Rusanu a fost retinut, marti, pentru favorizare a.

Dan Radu Rusanu va fi cercetat in stare de libertate

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara Dan Radu Rusanu va fi cercetat in stare de libertate. Rusanu a fost ieri retinut pentru favorizarea infractorului si influentarea declaratiilor in dosarul.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, va fi cercetat in libertate

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins in noaptea de marti spre miercuri propunerea DNA de arestare preventiva a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, el fiind pus sub acuzare in dosarul Carpatica-ASF.

DECIZIE. Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, va fi cercetat in libertate

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins in noaptea de marti spre miercuri propunerea DNA de arestare preventiva a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, el fiind pus sub acuzare in dosarul Carpatica-ASF.

PMP cere Parlamentului revocarea lui Dan Radu Rusanu din fruntea ASF

Partidul Miscarea Populara cere Parlamentului Romaniei revocarea presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, ca urmare a retinerii sale de catre DNA.

Presedintele ASF Dan Radu Rusanu a fost retinut. Vedeti ce acuzatii i se aduc

Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Acesta este acuzat defavorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, in.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )