Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorel Popescu, fost director al RATB, retinut pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Viorel Popescu, fost director al RATB, retinut pentru abuz in serviciu

Viorel Popescu, fost director al RATB, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de abuz in serviciu. El va fi dus in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva, prejudiciul fiind estimat la aproape 820. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Fost director RATB, retinut pentru abuz in serviciu

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost re and tinut, vineri, de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, cauzand un prejudiciu de aproximativ 820. 000 euro 3,5 milioane lei), transmite Directia Nationala Anticoruptie.

Urmarire penala in cazul lui Viorel Popescu, fostul director RATB

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost retinut de procurorii anticoruptie, sub acuzatia de abuz in serviciu, dupa ce a imputernicit o firma care nu avea drept asistenta juridica sa ofere regiei astfel de servicii, prejudiciul fiind estimat la.

Fost director general RATB, retinut pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au decis retinerea pentru 24 de ore a unui fost director RATB, sub acuzatia de infractiune de abuz in serviciu. Viorel Popescu, in calitatea de director general RATBin perioada 10.

UPDATE Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus rejudecarea dosarului in care Orange a obtinut anularea amenzii de 34,8 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat marti, 3 iunie 2014, rejudecarea dosarului in care Orange a obtinut in instanta anularea deciziei Consiliului Concurentei din 15 februarie 2011, prin care a fost amendata cu 34,8 de milioane de euro 3,6 % din cifra de afaceri pe 2010) pentru abuz de pozitie dominanta. Prin aceeasi decizie a Concurentei, Vodafone a fost amendata cu 28,3 milioane euro 3,45% din cifra de afaceri pe 2010) pentru abuz de pozitie dominanta. Ambele companii au atacat decizia autoritatii, iar Curtea de Apel a judecat in 11 iunie 2013 cele doua dosare, furnizand insa solutii diferite. Orange a castigat anularea deciziei, Vodafone nu. UPDATE Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat pentru HotNews. ro ca Orange si Vodafone au platit deja 30% din valoarea sanctiunilor, sume care raman blocate pana la solutionarea definitiva a cauzei.

DNA: Doi inspectori sefi la Controlul Traficului Rutier, retinuti pentru abuz in serviciu si luare de mita

Doi inspectori sefi la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Politia a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu impotriva Universitatii Apollonia

Un dosar penal impotriva Universitatii Apollonia din Iasi, a fost deschis de IPJ Iasi, pentru abuz in serviciu, dupa ce un student a depus o plangere in care a reclamat taxe abuzive si folosirea unor materiale didactice expirate, .

Seful de la Investigarea Fraudelor IPJ Brasov, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Comisarul-sef Florin Iordache, seful Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Brasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu.

Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector- and sef teritorial la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier ISCTR), este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu in forma continuata cu ob and tinere de foloase necuvenite, and santaj, luare de mita si alte infractiuni.

Primarul comunei Prunisor, retinut pentru 24 de ore

Procurorii DIICOT Mehedinti l-au retinut pentru 24 de ore pe primarul social-democrat al comunei Prunisor, Nandi Covlea, conform Agerpres.

Fostul director general al RATB, retinut de procurorii DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, de la data de 06. 2014- pana la data de 07. 2014, a inculpatului POPESCU VIOREL, la data faptelor director general R. , sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, in scopul obtinerii, pentru sine ori pentru altul, de foloase necuvenite, cu consecinte deosebit de grave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )