Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu ii taxeaza dur pe Victor Ponta si Crin Antonescu: Am realizat USL, iar cei doi au esuat lamentabil

B1 B1,
Dan Voiculescu ii taxeaza dur pe Victor Ponta si Crin Antonescu: Am realizat USL, iar cei doi au esuat lamentabil

A sacrificat totul- avere confiscat, 10 ani de puscarie, fiica sa condamnata, ca sa-i aduca la putere pe Crin antonescu si Victor Ponta prin proiectul USL, iar acestia au esuat lamentabil. Dan Voiculescu. continuă pe B1

Victor Ponta: Guvernul inaugureaza proiecte de autostrada semnate de Sova si Rus/ Dragnea si Teldrum o sa va faca doar prin Teleorman si Brazilia

Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa guvernului Dancila si a liderului PSD Liviu Dragnea dupa ce acestia s-au laudat cu inagurearea a 29 de kilometri de autostrada intre Sebes si Turda. Fostul.

Victor Ponta, subiectul unui roast in luna septembrie

Victor Ponta va fi subiectul unui roast, in luna septembrie. Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu, a anuntat ca Victor Ponta a acceptat sa participe la spectacol. Da, e pe bune. O sa fie preze.

Puie Monta. Roastul lui Victor Ponta. Fostul premier a acceptat sa fie tinta glumelor comediantilor intr-un eveniment special (FOTO)

Eveniment inedit pentru Romania! Fostul premier Victor Ponta a acceptat sa participe la un roast, show in care mai multi comedianti fac glume acide pe seama unui invitat de onoare. Informatia a fost.

Victor Ponta a acceptat sa fie luat la roast de comediantii romani. Micutzu: Am insistat un an, nu am sperat ca va fi de acord

Micutzu a confirmat pentru Adevarul ca fostul prim-ministru Victor Ponta a fost de acord sa participe la un roast pe 14 septembrie. Comediantula dezvaluit si cat a durat pentru a-l convinge pe fostul lider PSD sa accepte invitatia si le-a raspuns celor care il critica, argumentand ca il ajuta astfel pe politician sa-si recapete popularitatea.

Victor Ponta, despre prezidentialele din 2019: Nu s-a schimbat absolut nimic pentru a fi prevenite asemenea abuzuri! Nu trebuie lasati nepedepsiti hotii care se dau victime ale Statului Paralel (FOTO)

Liderul ProRomania, Victor Ponta, avertizeaza, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2019 pot avea loc episoade ca cel din 2014, atunci cand.

Victor Ponta a facut public documentul. DNA a comandat mandat de interceptare totala pentru socrul sau

Victor Ponta a publicat pe contul personal de Facebook documentul prin care socrul sau Ilie Sarnu a fost supus de catre DNA unui proces de interceptare. In perioada campaniei electorale pentru Alegerile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )