Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dana Budeanu, rubrica Ametitele si Mafiotii: Ce spune despre cei care poarta blugi de Revelion: Ca esti la munte, ca esti la mare, trebuie sa fii tipla

B1 B1,
Dana Budeanu, rubrica Ametitele si Mafiotii: Ce spune despre cei care poarta blugi de Revelion: Ca esti la munte, ca esti la mare, trebuie sa fii tipla

Pentru ca noaptea dintre ani se apropie, celebra Dana Budeanu a tinut sa-i sfatuiasca pe mafioti si pe ametite ce tinute sa poarte si mai ales sa nu poarte de Revelion. Nu inainte de a-si varsa nervii pe. continuă pe B1

Ametitele si Mafiotii: DANA BUDEANU, o noua criza de nervi. Ce mafioti stau, ma, pe Facebook?! Mafiotii stau pe Facebook? isi pozeaza cutitele, gloantele, pistoale?

Celebra creatoare de moda Dana Budeanu a publicat un nou clip incenidar in care vorbeste din nou despre gafele vestimentare ale vedetelor dar si despre cei care pretind ca sunt mafioti. De data aceasta Dana Bude.

Ce spune Dana Budeanu despre cei care poarta blugi de Revelion: Ca esti la munte, ca esti la mare, trebuie sa fii tipla

Pentru ca noaptea dintre ani se apropie, celebra Dana Budeanu a tinut sa-i sfatuiasca pe mafioti si pe ametite ce tinute sa poarte si mai ales sa nu poarte de Revelion. Nu inainte de a-si varsa nervii pe.

Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Oana Zavoranu, una din vedetele serialului Sacrificiul, si Alex Ashraf si-au unit destinele in fata altarului imediat ce s-a incheiat vara lui 2017. Celebra bruneta parea sa isi fi gasit in sfarsit fericirea, alaturi de barbatul mult visat, mai ales ca trecuse si printr-un divort, in urma cu cativa ani, cand s-a despartit de cantaretul .

Prima reactie a preotului care l-a crescut pe Vasile. Ce spune despre moartea tanarului din Buzau: ceva nu se potriveste

Printre cei care i-au fost alaturi, de-a lungul vietii, s-a aflat si preotul Sorin Gavriloiu care l-a crescut pe Vasile Burtea, in altar, alaturi de alti copii. Si in cazul preotului socul aflarii vestii a fost unul deosebit de dureros. Prima reactie a preotului care l-a crescut pe Vasile Pe pagina de facebook a tanarului, .

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Mircea Badea reactioneaza dur, dupa ce s-au aflat sentintele din cazul Colectiv. Ce spune despre ISU

Mircea Badea a avut o reactie dura, dupa ce a aflat sentintele pronuntate in aceasta luni, pe 16 decembrie, in cazul Colectiv. Decizia magistratilor in acest dosar nu este una definitiva si ar putea fi atacata printr-un apel in instanta. Prezentatorul de la Antena 3 a transmis ce crede in legatura cu deciziile luate de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )