Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dana Gont a demisionat de la Digi 24: motivul pentru care realizatoarea emisiunii Bonton paraseste postul

Adevărul Adevărul,
Dana Gont a demisionat de la Digi 24: motivul pentru care realizatoarea emisiunii Bonton paraseste postul

Jurnalista Dana Gont, realizatoarea emisiunii Bonton paraseste televiziunea Digi 24 dupa noua ani de colaborare. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu. Planul secret al fostei ministre

Acuzat de fapte grave si eliberat inainte de termen, fiul fostei senatoare Sorina Placinta a fost chemat in fata judecatorilor, din cauza propriei mame. Care este planul secret al fostei ministre. Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu Recent, societatea comerciala condusa de Sorina Placinta, fost senator si fost ministru al .

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Motivul pentru care Cosmin Cernat a fost pus pe liber si nu mai prezinta emisiunea Survivor

Unul dintre cei mai bine platiti prezentatori TV din Romania, care a facut audiente-record cu emisiunea lui, este nevoit sa-si caute de munca. Kanal Da incheiat colaborarea cu Cosmin Cernat, iar CIAO. RO a.

NECAZUL lui ION ILIESCU: Motivul SOCANT pentru care fostul presedinte si sotia lui NU au avut niciodata copii. Este DE NECREZUT!

IMPRESIONANT! Putini stiu care este cel mai mare regret al sotilor Iliescu. Fostul presedinte si sotia sa, Nina, nu au avut niciodata copii, iar acesta a fost un motiv de apriga tristete in viata de.

Scandalos. Motivul pentru care o fetita din Hunedoara este nevoita sa locuiasca aproape de vecinul care a violat-o

Cosmar trait de o fetita de zeceani din Hunedoara! Copila este nevoita sa locuiasca usa in usa cu vecinul acuzat ca a violat-o.

Motivul pentru care copiii ajung in pragul sinuciderii. Sunt singuratici, nu au prieteni. in scoala se acumuleaza multa frustrare si teama

Cazurile de tentative de suicid in randul adolescentilor la varste tot mai mici au crescut ingrijorator in ultimii ani, iar ele arata fragilitatea noii generatii de copii.

O noua DEMISIE la Digi 24. O cunoscuta PREZENTATOARE TV a parasit postul de stiri (FOTO)

Inca o plecare de la Digi 24. Jurnalista Dana Gont, realizatoarea emisiunii Bonton, a anuntat ca a demisionat. Colaborarea mea cu Digi 24 se incheie astazi. Ieri a fost ultima zi in redactie. E o.

Digi 24: Un nou tip de inselaciune in Centrul Vechi. Proprietar de restaurant: Sunt mereu eleganti, parfumati. E la ordinea zilei

Mai multi turisti straini au fost jefuiti, in Centrul Vechi al Capitalei, de patru barbati. Acestia sustineau ca sunt politisti si prezentau legitimatii false. Le cereau oamenilor actele si apoi sustineau ca au gasit nereguli pentru care trebuie sa le confiste banii.

Motivul pentru care CNAIR este vinovata de accidentul in care patru oameni au murit dupa ce au cazut cu masina in Dunare

Ancheta din cazul accidentului petrecut in octombrie 2017, cand patru persoane, doi parinti si copiii lor, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in Dunare, se apropie de final. O expertiza realizata in dosar arata ca CNAIR poarta o parte din vina producerii accidentului.

PROGRAM CARREFOUR 24 IANUARIE. Iata care este programul magazinelor Carrefour pe 24 ianuarie

Iata care este programul magazinelor Carrefour pe 24 ianuarie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3252 seconds )