Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care CNAIR este vinovata de accidentul in care patru oameni au murit dupa ce au cazut cu masina in Dunare

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care CNAIR este vinovata de accidentul in care patru oameni au murit dupa ce au cazut cu masina in Dunare

Ancheta din cazul accidentului petrecut in octombrie 2017, cand patru persoane, doi parinti si copiii lor, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in Dunare, se apropie de final. O expertiza realizata in dosar arata ca CNAIR poarta o parte din vina producerii accidentului. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu. Planul secret al fostei ministre

Acuzat de fapte grave si eliberat inainte de termen, fiul fostei senatoare Sorina Placinta a fost chemat in fata judecatorilor, din cauza propriei mame. Care este planul secret al fostei ministre. Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu Recent, societatea comerciala condusa de Sorina Placinta, fost senator si fost ministru al .

Scandalos. Motivul pentru care o fetita din Hunedoara este nevoita sa locuiasca aproape de vecinul care a violat-o

Cosmar trait de o fetita de zeceani din Hunedoara! Copila este nevoita sa locuiasca usa in usa cu vecinul acuzat ca a violat-o.

Motivul pentru care Cosmin Cernat a fost pus pe liber si nu mai prezinta emisiunea Survivor

Unul dintre cei mai bine platiti prezentatori TV din Romania, care a facut audiente-record cu emisiunea lui, este nevoit sa-si caute de munca. Kanal Da incheiat colaborarea cu Cosmin Cernat, iar CIAO. RO a.

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Motivul pentru care copiii ajung in pragul sinuciderii. Sunt singuratici, nu au prieteni. in scoala se acumuleaza multa frustrare si teama

Cazurile de tentative de suicid in randul adolescentilor la varste tot mai mici au crescut ingrijorator in ultimii ani, iar ele arata fragilitatea noii generatii de copii.

NECAZUL lui ION ILIESCU: Motivul SOCANT pentru care fostul presedinte si sotia lui NU au avut niciodata copii. Este DE NECREZUT!

IMPRESIONANT! Putini stiu care este cel mai mare regret al sotilor Iliescu. Fostul presedinte si sotia sa, Nina, nu au avut niciodata copii, iar acesta a fost un motiv de apriga tristete in viata de.

Care este motivul pentru care se spune ca statul Kiribati este primul care va disparea de pe harta lumii

Pierdute in mijlocul Oceanului Pacific, insulele care formeaza arhipelagul Kiribati sunt in pericol de disparitie, din cauza cresterii nivelului apei, ca urmare a schimbarilor climatice.

Patriarhul care a botezat peste 40.000 de copii. Motivul pentru care prelatul are atatia fini

Patriarhul face acest lucru de 12 ani, iar pentru credinciosii sai este o mare onoare ca nas de botez al copiilor sa fie chiar capul unei Biserici Ortodoxe.

Faze tari: A facut super pregatiri pentru ziua de nastere, dar la petrecere au venit doar trei invitati; Motivul halucinant pentru care doi miri au fost nevoiti sa anuleze nunta

Un evadat dintr-o inchisoare belgiana a trimis salutari din Thailanda temnicerilor sai. Salutari din Thailanda, a scris in acea carte postala Oualid Sekkaki. Alaturi de. Surpriza de care a avut parte un pusti de 7 ani de ziua lui. Cadoul oferit de parinti. Cand vine vorba despre sporturi extreme, de cele mai multe ori nu exista limita de.

Motivul pentru care a fost amanata redeschiderea podului din zona Marghiloman

Anuntata initial pentru inceputul acestei saptamani, redeschiderea circulatiei auto pe pasajul de la parcul Marghiloman a fost amanata. Decizia ii apartine constructorului, care asteapta sa finalizeze si caile pietonale de pe cele doua laterale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )