Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dancila poate sa vina la dezbatera lui Iohannis: conditiile impuse de Orban, spre surprinderea tuturor

Playtech Playtech,
Dancila poate sa vina la dezbatera lui Iohannis: conditiile impuse de Orban, spre surprinderea tuturor

Viorica Dancila a facut mai multe apropouri in ultimele zile ca se va prezenta la dezbatera lui Iohannis cu jurnalistii de astazi. in mod suspect, Orban este de acord, cu o conditie. Tensiunea premergatoare celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale a explodat in ultimele zile. Limbajul folosit de oficialii PSD a devenit . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

Dancila, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul sau de la alegerile prezidentiale

Apar noi reactii ale liderului PSD, cu privire la faptul ca presedintele statului, Klaus Iohannis refuza sa se prezinte la o dezbatere electorala in care sa fie pus fata in fata cu Viorica Dancila, contracandidatul sau. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care .

Mircea Badea vine cu o varianta-BOMBA, prin care Viorica Dancila poate da lovitura vietii la Alegerile Prezidentiale 2019

Mircea Badea este de parere ca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2019, are sanse mici sa castige postul pentru fotoliul de la Cotroceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )