Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dancila spune ca PSD ar incerca suspendarea lui Iohannis, dar nu vrea sa lase Romania in haos

România Liberă România Liberă,
Dancila spune ca PSD ar incerca suspendarea lui Iohannis, dar nu vrea sa lase Romania in haos

Viorica Dancila a declarat duminica seara, la postul Antena 3, ca partidul pe care il conduce, PSD, . continuă pe România Liberă

Lucian Romascanu (PSD), dupa ce Dancila a vorbit despre suspendarea presedintelui Iohannis: Eu n-am aflat pana acum (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a catalogat, duminica seara, in direct pe B1 TV, drept hazardata declaratia Vioricai Dancila, dupa ce premierul demis a anuntat, intr-o interventie televizata, ca.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Dancila: Parlamentarii PSD nu vor fi in sala in momentul in care trebuie sa voteze noul Guvern. Cei care vor fi in sala nu vor mai fi membri PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca parlamentarii partidului nu vor fi in Parlament in momentul cand este votul de investitura pentru noul Guvern si a precizat ca cei care vor fi in sala, nu vor mai face parte din randul social-democratilor. Dancila spune ca este obligatia celor care doresc acum sa intre la guvernare sa asigure cvorumul si ca PSD nu va gira acest guvern prin prezenta parlamentarilor in sala.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis Un fost presedinte CCR a confirmat ca procedura e posibila, cu doar cateva saptamani ramase pana la prezidentiale, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, a confirmat, in direct pe B1 TV, ca presedintele poate fi suspendat din functie, desi mai sunt putin peste doua saptamani ramase pana la alegerile.

Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Dorinta PSD e sa intre in opozitie, a spus premierul demis Viorica Dancila, duminica seara, la Antena 3. Dorinta noastra este sa intram in opozitie. Cred ca acest lucru a fost evident si l-am.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )