Libnet.ro
UNICEF

07:45

Daniel Constantin: PC va constitui grupuri parlamentare proprii in Senat si Camera Deputatilor.

România Liberă România Liberă,
Daniel Constantin: PC va constitui grupuri parlamentare proprii in Senat si Camera Deputatilor.

PC va constitui grupuri parlamentare proprii in Senat si Camera Deputatilor, asa cum vor face PNL si PSD, a anuntat, joi, presedintele PC, Daniel Constantin, la inceputul sedintei Biroului Politic al partidului, potrivit Mediafax. Daniel Constantin a spus ca PC a obtinut in alegerile parlamentare mandate pentru 13 deputati si 8 senatori, singurul care nu a reusit sa obtina un mandat fiind senatorul Serban Radulescu. Constantin i-a felicitat pe liderii organizatiilor judetene si pe . continuă pe România Liberă

Daniel Constantin: PC va forma grupuri parlamentare proprii in Senat si Camera Deputatilor, la fel ca PNL si PSD

Partidul Conservator va constitui grupuri parlamentare proprii in Senat si Camera Deputatilor, asa cum vor face PNL si PSD, a anuntat, joi, presedintele PC, Daniel Constantin, scrie Mediafax. Daniel Constantin a.

VIDEO Daniel Constantin: Conservatorii vor avea in viitorul guvern doua portofolii, unul dintre ele fiind Agricultura

Presedintele Partidului Conservator PC) Daniel Constantin a declarat joi ca formatiunea sa va avea in viitorul guvern doua portofolii, unul fiind Ministerul Agriculturii, informeaza Mediafax. Totodata, Daniel Constantin a precizat ca Biroul Politic al PC si-a reiterat sustinerea pentru mentinerea liderului conservator la conducerea Ministerului Agriculturii.

Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, potrivit numaratorilor paralele

Potrivit Antena 3, co-presedintele USL, Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, in urma numaratorilor paralele. Daniel Constantin a declarat in aceasta seara ca victoria USL la alegeril.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )